Nincs engedélyezve a javascript.
Így eszünk mi

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07. hó
Borító ár:
2 490 Ft
Bevezető ár:
1 892 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Tudod, hogyan eszünk? Képzelj el egy cuki kis lényt, ami mintha egy hód, egy kacsa és egy vidra keveréke lenne. Ő a kacsacsőrű emlős! De vajon mit eszik?
Leírás
Raktári kód:
219319
EAN:
9789636144487
Várható megjelenés:
2024.07. hó
Kötésmód:
kemény táblás
Oldalszám:
32
Méret [mm]:
230 x 270
Nyelv:
magyar
Tudod, hogyan eszünk?
Képzelj el egy cuki kis lényt, ami mintha egy hód, egy kacsa és egy vidra keveréke lenne. Ő a kacsacsőrű emlős! De vajon mit eszik? Az biztos, hogy sokkal kevesebbel is beéri, mint az elefánt, ami egyetlen nap alatt akár háromszáz kiló élelmet is elfogyaszt!

A békák a nyelvükkel vadásznak, a pelikánok bevásárlószatyrot hordanak a csőrük alatt, a csimpánz pedig imádja az édességet, éppúgy, mint te!
Amilyen sokfélék az állatok, az evési szokásaik is legalább annyira különbözőek. Az emberek közül sem szereti mindenki a palacsintát, nem igaz?
Lapozz bele a könyvbe, és megtudhatod, hogyan táplálkozik a barna medve, a kolibri, a nyúl, a pingvin, a bolha vagy éppen a jávorszarvas!

Ha pedig arra is kíváncsi vagy, hogyan alszunk, kukkants bele a most megjelent Így alszunk mi című kötetbe! Szerinted az alvás unalmas? Hát, van számodra egy-két meglepetésünk…
Vélemények