Nincs engedélyezve a javascript.
Mantyusok 1. - Bátorság, Tomi!

Mantyusok 1. - Bátorság, Tomi!

Sorozat:

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 394 Ft
Borító ár:
3 150 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 835 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Léteznek gyerekek, manók és kutyák. Ez köztudott. Vannak félősek és bátrak is mindháromból. Ez sem újdonság. A Mantyusok sorozat kezd? története, a Bátorság, Tomi! egy olyan gyerekr?l és egy olyan manóról szól, akik meg sem mernek mukkanni.
Leírás
Raktári kód:
216461
EAN:
9786156437044
Megjelenés:
2023.11.08.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
88
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
125
Léteznek gyerekek, manók és kutyák. Ez köztudott. Vannak félősek és bátrak is mindháromból. Ez sem újdonság.
A Mantyusok sorozat kezdo története, a Bátorság, Tomi! egy olyan gyerekrol és egy olyan manóról szól, akik meg sem mernek mukkanni. A megoldáshoz kutya kell, jó szándék meg némi varázslat.
Ez a könyv olyan félénk vagy bátor gyerekeknek, manóknak és kutyáknak való, akik élvezik Bosnyák Viktória varázslatos és hasznos meséit. Olyanoknak is, akik szeretik Dudás Győző csupaszív, vicces rajzait.
Bosnyák Viktória ismert, és közkedvelt Mantyusok sorozata, melyet országszerte eloszeretettel használnak az alsós, foleg első és második osztályos tanítók közös olvasmánynak, nem csak a szelektív mutista gyerekek beilleszkedésében segíthet, hanem sok éve bevált az olvasás megszerettetésére is.
Ez, a legújabb, bovített kiadás a Tintató Kiadónál jelent meg. A hozzá tartozó oklevél letöltheto a Tintató Kiadó honlapjáról.
A szerzőről
bosnyak_viki_red_764x1024_4_400x400.jpg
Bosnyák Viktória

A magyar kortárs ifjúsági irodalom egyik kiemelkedő alakja, aki lektorként és műfordítóként is tevékenykedik. Az első, kiskamaszoknak írt kötetét a saját lányai és a maga örömére írta meg. A művet a nagyközönség 2003-ban ismerhette meg Tündérboszorkány címen.

Az írónő kiemelten fontosnak tartja az anyanyelvi kultúra népszerűsítését, ezt a célkitűzést szolgálja a magyar nyelvben fellehető helyesírási problematikákat körüljáró meseregény-sorozata (pl. A sirály a király?), valamint viccesen oktató meséi.
Ismert művei: Tündérboszorkány-trilógia, Mantyusok-sorozat, Puszedli és Habcsók (2012), Elképesztő! (2016)

Vélemények