Nincs engedélyezve a javascript.
Sárkány Akadémia - Kiara és Ezüsttolvaj

Sárkány Akadémia - Kiara és Ezüsttolvaj

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 159 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 099 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kiara egész életében egyedül volt - egyetlen társa egy hang, amiben feltétel nélkül megbízik. Mint a legtöbb utcagyerek Rivvenben, Kiara is kisebb-nagyobb lopásokból tartja el magát. Egyik nap a palota felé veszi az irányt, hogy megszerezze Godfik király legendás kincsét, amely állítólag az egész birodalomnál többet ér.
Leírás
Raktári kód:
215739
EAN:
9789636033415
Megjelenés:
2023.08.08.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
129 x 198 x
Nyelv:
magyar
Kiara egész életében egyedül volt - egyetlen társa egy hang, amiben feltétel nélkül megbízik. Mint a legtöbb utcagyerek Rivvenben, Kiara is kisebb-nagyobb lopásokból tartja el magát. Egyik nap a palota felé veszi az irányt, hogy megszerezze Godfik király legendás kincsét, amely állítólag az egész birodalomnál többet ér. Egy véletlen találkozás során azonban Kiara ennél sokkal többet talál: megtudja, mi, vagyis ki is az a különleges hang a fejében, és életében először találkozik sárkányával...

Vajon hogy tud egy közösség részévé válni valaki, aki mindig csak magára számíthatott? Meg tud-e bízni Kiara a Sárkány Akadémia többi tanulójában, tanáraiban? Mi történik, ha valakit végképp elvakít a bizalmatlanság?
A regény a Sárkány Akadémia második, titkokkal és kalandokkal teli kötete, amely az előző könyvtől függetlenül is élvezetes olvasmány lehet.

Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival. Izgalmas, esemény- és fantáziadús történet egy csapat különleges gyerekről, akikben egy dolog közös: képesek megidézni a rég elveszettnek hitt sárkányokat, ezért meghívást kapnak a Sárkány Akadémiára, hogy ott fejleszthessék tovább képességüket.
Vélemények