Nincs engedélyezve a javascript.
Visszafojtott lélegzet

Visszafojtott lélegzet
Dream válogatás

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár


Ugyan Carol már nem bánthatja, de Weslynben mostanra mindenki tudja Emma titkát. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, de az átélt szörnyűségek egyre gyötrik. Az újrakezdésben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara.

Leírás
Raktári kód:
132715
ISBN:
9789632614632
EAN:
9789632614632
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
524
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
570
Ugyan Carol már nem bánthatja, de Weslynben mostanra mindenki tudja Emma titkát. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, de az átélt szörnyűségek egyre gyötrik. Az újrakezdésben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara. A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával szorosabbra fűzze a viszonyát, ennek előmozdítása érdekében hozzáköltözik. De biztosan ez a legjobb döntés? Képes lesz-e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget? Rémálmainak titkát csak anyja új barátjával tudja megosztani. Ám ez az új barátság fenekestül felforgatja mindenki életét, és Emmának szembe kell néznie döntései következményeivel. A trilógia első részének rajongói most elolvashatják, amit eddig nem tudtak Emma életéről.

Ajánlók:

„Nyers, őszinte, megingathatatlan és könyörtelen, rabul ejti az érzelmeket.”
Amazon

„Azt hiszem, ezekből a könyvekből nagyszerű TV-sorozat lenne. Ahogy olvastam, szinte láttam a szemeim előtt, amint megelevenedik a történet.”
Goodreads

„Bár ez a sorozat egy kamasz lány történetéről szól, mégsem pusztán tiniregénnyel van dolgunk. Ez a könyv sokkal mélyebb tartalmakat hordoz.”
Lovin and Livin Life Reviews

„Szerintem Rebecca egy érzelmes és csodálatos regényt írt. Már az első rész is lenyűgöző volt, de ez a könyv még inkább rabul ejtett. Ha ez így halad, vajon milyen lesz a befejezés?”
Book Gossips

„Ismét a mély érzelmeké a főszerep. Felfoghatatlan, mennyi mindent kell elviselnie Emmának. Legnehezebb a saját félelmeivel való szembenézés.”
Literati Literature Lovers
Vélemények