Nincs engedélyezve a javascript.
Gyönyörű megváltás

Gyönyörű megváltás
Dream válogatás

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár


Ha egy Maddox fiú szerelembe esik, az örökre szól. De mi történik akkor, ha először nem téged szeret? Liis Lindy kemény, tréfát nem tűrő FBI-ügynök. Úgy döntött, hogy csupán a munkájával köti össze az életét, így felbontja jegyességét, és Chicagóból San Diegóba költözik.

Leírás
Raktári kód:
140551
ISBN:
9789632616919
EAN:
9789632616919
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
376
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
530
Ha egy Maddox fiú szerelembe esik, az örökre szól. De mi történik akkor, ha először nem téged szeret? Liis Lindy kemény, tréfát nem tűrő FBI-ügynök. Úgy döntött, hogy csupán a munkájával köti össze az életét, így felbontja jegyességét, és Chicagóból San Diegóba költözik. Előléptetésről és megoldhatatlan ügyek megoldását követő kézfogásokról álmodozik. Minden erejével azon van, hogy ő legyen a legjobb. Thomas Maddox arrogáns és könyörtelen különleges ügynök. A világ legkeményebb bűnözőit tette már hűvösre, és ő a szervezet egyik legjobb embere. Annak ellenére, hogy sok életet megmentett, van egy ügy, ami meghaladja a képességeit. Fiatalabb öccsére, Travisre börtönbüntetés vár, mivel ott volt egy tragikusan végződő alagsori gyújtogatásnál, a média pedig igazságszolgáltatást akar. Travis egyetlen mentőöve Thomas. A férfi alkut ajánl öccse megmentése érdekében: Travisnek be kell lépnie az FBI-ba. A gond az, hogy ezt úgy kell közölnie az öccsével, hogy közben ne leplezze le titkos munkáját a családja előtt. Emiatt a családi ünnepségre elviszi magával Liist, mintha a párja lenne. Ám amikor véget ér a hétvége, Liis elgondolkozik, hogy valóban csak tettették-e a vonzalmukat. Betekintést kapunk a jóképű és ravasz Thomas Maddox világába, és megtudjuk, hogy milyen az, amikor valaki nem először, hanem utoljára lesz szerelmes.

Ajánlók:

„Lassan kibontakozó, de izgalmakkal teli szerelem története. Két megtört lélek belső harca a megállapodásért.”
Smashwords

„Munkahelyi intrikák, pletykák és izzó feszültség. Liis és Thomas már nem gyerekek, döntéseik felelősséggel járnak, s ez még több izgalmat hoz a történetbe.”
Barnes and Noble

„Két, sok csalódást megélt rokon lélek gyors sodrású és vibráló története. Ha ehhez még hozzáadunk egy Maddox fiút és az FBI izgalmas világát, le sem tudod majd tenni!”
Goodreads

„Tökéletes elegye az akciónak és a romantikának, mindez megfűszerezve egy csipetnyi melankóliával. Éppen ez a tökéletes könyv receptje.”
Amazon

„Jamie McGuire ismét két lenyűgöző karaktert mutat be. Liis és Thomas külön-külön is izgalmas személyiségek, de együtt valóban verhetetlen páros.”
Trigger Happy’s Book Blog
Vélemények