Nincs engedélyezve a javascript.
A pumi

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
8 999 Ft
Borító ár:
9 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 999 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A kutyák bohóca; a magyar pásztorok fáradhatatlan, csupa szív társa évszázadok óta; a modern kutyabarátok kedvence intelligenciájának és temperamentumának köszönhetően, egyben napjaink egyik legnépszerűbb sportkutyája.
Leírás
Raktári kód:
221182
EAN:
9789635827138
Megjelenés:
2024.05.15.
Kötésmód:
kötött
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
168 x 235 x 17
Nyelv:
magyar
A kutyák bohóca; a magyar pásztorok fáradhatatlan, csupa szív társa évszázadok óta; a modern kutyabarátok kedvence intelligenciájának és temperamentumának köszönhetően, egyben napjaink egyik legnépszerűbb sportkutyája. A hazánkban honos kutyafajták közé tartozó pumi igazán ezerarcú állat. A Magyar Pumi Klub gondozásában készült könyvből most megismerhetjük a méltán népszerű magyar kutyafajta kialakulásának történetét, megtudhatjuk, hogyan kell tenyészteni, gondját viselni, nevelni és tanítani, valamint betekintést nyerhetünk a terelőkutyák klasszikus munkájába is.
A számos archív és kortárs fényképet, illusztrációt tartalmazó A pumi fontos olvasmány az akár munka céljából, akár kedvtelésből pumit tartók számára, és ajánlott mindazoknak, akik többet szeretnének tudni nemzeti kincseinkről.
Vélemények