Nincs engedélyezve a javascript.
A Kane krónikák 1. A vörös piramis

A Kane krónikák 1. A vörös piramis

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
3 039 Ft
Online ár:
3 359 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Percy Jackson alkotója új kalandra hív! Anyjuk halála óta Carter és Sadie szinte idegenek egymásnak. Sadie a nagyszüleivel élt Londonban, a bátyja pedig...
Leírás
Raktári kód:
199174
ISBN:
9789635616800
EAN:
9789635616800
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
536
Nyelv:
magyar
Percy Jackson alkotója új kalandra hív!
Anyjuk halála óta Carter és Sadie szinte idegenek egymásnak. Sadie a nagyszüleivel élt Londonban, a bátyja pedig beutazta a világot apjukkal, a zseniális egyiptológussal.

Egy éjjel dr. Kane „kísérletezni" viszi a testvéreket a British Museumba, hátha helyre tudja hozni a család dolgait. Terve azonban félresikerül. A világra szabadítja Széthet, az egyiptomi istent, aki fogságba ejti őt, a gyerekeknek pedig menekülniük kell, hogy egyáltalán életben maradhassanak.


Az egyiptomi istenek ébredezni kezdenek. Ráadásul Széth – mind közül a legrosszabb – kipécézte magának a Kane családot. Hogy megállítsák, a testvérek életveszélyes kalandra indulnak a világ körül, melynek során sötét titkokra derül fény.„A fiatal és idosebb Riordan-rajongók is falni fogják ezt az új könyvet. A vörös piramis még a Percy Jackson-könyveknél is jobb, mélyebb és érzelmekben gazdagabb." – New York Times „Azért is szeretem ezt a könyvet, mert rengeteget tanulhatunk belole az egyiptomiakról. Riordan mindennek alaposan utánajárt,
és mindezt a tudást rendkívül izgalmasan és szórakoztatóan adja át az olvasóknak." – Vine Voice, amazon.com 


Vajon hogyan boldogul a testvérpár az egyiptomi istenek és mágusok között? És milyen szálak fűzik őket a fáraók kora óta létező titkos rendhez? – Olvasd el!


12 éves kortól ajánljuk!

Vélemények