Nincs engedélyezve a javascript.
Elszakítva - A mágia rabjai 2.

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 735 Ft
Borító ár:
3 799 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 419 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Amikor döntened kell, melyik utat választod. Áruló foglalta el a palotát. Kein, a kitaszított ezt látszólag kihasználja, és miközben segédkezet nyújt a hatalom átvételéhez, egyre több különleges képességet fedez fel magában.
Leírás
Raktári kód:
202969
ISBN:
9789635613977
EAN:
9789635613977
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar

Amikor döntened kell, melyik utat választod. Áruló foglalta el a palotát. Kein, a kitaszított ezt látszólag kihasználja, és miközben segédkezet nyújt a hatalom átvételéhez, egyre több különleges képességet fedez fel magában. A halott király lányai menekülni kénytelenek. Ene rabként ébred egy felkelőkkel teli hajón, viszontagságai során barátságok, szövetségek és szerelmek szövődnek. De mekkora árat kell fizetnie a bosszúért? Mena és Ray a túlélőket mentik, mígnem kénytelenek elszakadni egymástól. Rayt ígérete köti, Menát a nyomasztó bűntudata és a kötelessége. Hárman három különböző úton indulnak, bár a céljaik közösek. Vajon az útjaik összeérnek valahol? Vajon Ray és Ene szerelme elég erős? És vajon ki a meeshai? Kié az igazi hatalom?


Titok, cselszövés, szerelem és szenvedélyes küzdelem a túlélésért Amira Stone új regényében. Két hercegnő és a két számkivetett fiú történetének folytatása, egy váratlan csavarral.


„Olyan különleges, jól kidolgozott fantasyvilágba térünk vissza, amivel ritkán találkozom. Egyedi karakterek, lebilincselő cselekmény és csodálatos leírások, mintha én is ott lettem volna a szereplőkkel. Csak ajánlani tudom!” – Tóth Eszter, író


Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog. 16 éves kortól ajánljuk!

Vélemények