Nincs engedélyezve a javascript.
A pénz királynői

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 799 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A pénz királynői bemutatja, hogyan tanulhatják meg a fiatal nők megérteni és kezelni a pénzt, ami egy olyan képesség, amely elengedhetetlen a mai világunkban.
Leírás
Raktári kód:
219130
EAN:
9789635097807
Megjelenés:
2024.02.05.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
129 x 198
Nyelv:
magyar
A pénz királynői bemutatja, hogyan tanulhatják meg a fiatal nők megérteni és kezelni a pénzt, ami egy olyan képesség, amely elengedhetetlen a mai világunkban.

A világ első, kizárólag lányoknak írt, pénzről szóló könyve szórakoztató, közvetlen stílusban nyújt a mai fiatal nők számára fontos, alapvető pénzügyi ismereteket.

A tapasztalt pénzügyi szakértő, Davinia Tomlinson világos magyarázataival és erőt adó szövegeivel minden fiatal megtanulhatja, hogy a pénzzel való pozitív kapcsolat kialakítását már gyermekkorban el kell kezdeni.

A pénz királynői közérthető, friss és szórakoztató hangnemben magyaráz el mindent, amit egy fiatal lánynak tudnia kell a megtakarításról, a költekezésről és a pénz beosztásáról, segítve őket ezzel olyan pozitív pénzügyi szokások kialakításában, amelyekre életük során szükségük lesz.

Ez a könyv nélkülözhetetlen olvasmány minden fiatal lány számára, aki a felnőttkor küszöbén megkezdi ismerkedését a pénz világával.
Vélemények