Nincs engedélyezve a javascript.
Szeresd a tested!

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 652 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Nicola Morgan legújabb könyve a pozitív testkép kialakításában és megőrzésében segít a kamaszoknak. Rengeteg információval és képpel áraszt el minket a média nap mint nap, amelyek befolyásolják, hogy milyennek látjuk magunkat. Ez a könyv azokkal a jelenségekkel, problémákkal foglalkozik, amelyekkel mindenki találkozik, és ami miatt mindenki aggódik az életének egy bizonyos időszakában.
Leírás
Raktári kód:
222416
EAN:
9789635844852
Megjelenés:
2024.07.18.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
129 x 197
Nyelv:
magyar
Nicola Morgan legújabb könyve a pozitív testkép kialakításában és megőrzésében segít a kamaszoknak.
Rengeteg információval és képpel áraszt el minket a média nap mint nap, amelyek befolyásolják, hogy milyennek látjuk magunkat. Ez a könyv azokkal a jelenségekkel, problémákkal foglalkozik, amelyekkel mindenki találkozik, és ami miatt mindenki aggódik az életének egy bizonyos időszakában. Ezek leküzdéséhez kínál a szerző gyakorlatias tanácsokat, tippeket.
Kiderül többek között, hogyan változik meg serdülőkorban a test, mindez hogyan alakítja az önmagunkról alkotott képet, mitől alakulhatnak ki a testképpel kapcsolatos téves elképzelések, és az étkezési zavarok.
Szeresd a tested! - hirdeti a könyv címe, mert Nicola Morgan is erre bíztatja olvasóját. Hiszen aki jól érzi magát a bőrében, az könnyen megtalálja másban is azokat az értékeket, amelyek széppé és szerethetővé teszik.

12 éven felülieknek
Vélemények