Nincs engedélyezve a javascript.
Szórakoztató tudományos kísérletek

Szórakoztató tudományos kísérletek

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 111 Ft
Borító ár:
6 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 111 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Fedezd fel a tudomány izgalmas világát! Végezd el a könyvben bemutatott negyven kísérletet, hogy megtudd, miként válik lávává a citromlé, hogy megismerkedj a varázsbabbal, hogy feltárd a fény és a hang hihetetlen tulajdonságait! Készíts saját kémperiszkópot és napelemes sütőt! De a mókának itt még nincs vége!
Leírás
Raktári kód:
215464
EAN:
9789635097081
Megjelenés:
2023.08.07.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
195 x 254
Nyelv:
magyar
"Fedezd fel a tudomány izgalmas világát! Végezd el a könyvben bemutatott negyven kísérletet, hogy megtudd, miként válik lávává a citromlé, hogy megismerkedj a varázsbabbal, hogy feltárd a fény és a hang hihetetlen tulajdonságait! Készíts saját kémperiszkópot és napelemes sütőt! De a mókának itt még nincs vége! A tudományos tényekre koncentráló ismertetőkből világossá válik, mi magyarázza a kísérletek során tapasztalt jelenségeket, emellett célzott kérdések ösztönöznek további kísérletek elvégzésére.

A kötetben kísérleti naplót is találsz, melybe feljegyezheted tapasztalataidat, és új kísérletekkel is előrukkolhatsz!

Ez a könyv felkelti a gyerekek érdeklődését a természettudományok, a technológia, a mérnöki tudományok, a művészetek és a matematika iránt - ezen tudományterületek angol elnevezésének kezdőbetűiből áll össze a STEAM betűszó. A könyvben mi is az ún. STEAM-módszert követjük. Az öt fejezet olyan témák köré épül, amelyekről az iskolában is szó esik, azonban a kötet olyan újszerű meglátásokkal gazdagítja az ismereteiket, amelyekről a tanórán aligha hallanak."
Vélemények