Nincs engedélyezve a javascript.
A hollók

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Kappa Rho Nu, más néven a Hollók, nem egy átlagos főiskolai lányszövetség. Tagjai becsvágyók, gyönyörűek és okosak, és a Westerly Főiskola legbefolyásosabb hallgatói.
Leírás
Raktári kód:
218504
EAN:
9789634995104
Megjelenés:
2023.11.28.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar
A Kappa Rho Nu, más néven a Hollók, nem egy átlagos főiskolai lányszövetség. Tagjai becsvágyók, gyönyörűek és okosak, és a Westerly Főiskola legbefolyásosabb hallgatói. Messze földön híresek a bulijaikról. De a Hollók közös titkot őriznek: a szövetség valójában boszorkányok gyülekezete.
Scarlett Winter mindig is tudta magáról, hogy boszorkány, és eltökélt szándéka, hogy a szövetség elnökévé válasszák, ahogy előtte az anyját és a nővérét is. De ha a múltjának egy fájdalmas titka valaha is napvilágra kerül, akkor mindent, de mindent elveszíthet...

Vivi Devereaux-nak sejtelme sincs arról, hogy boszorkány, és sehol sem lakott elég sokáig, hogy barátokat szerezzen. Amikor végre megszerzi a vágyott tagságot, és beléphet a Hollók közé, megfogadja, hogy mindent elkövet, hogy a varázsszövetséghez tartozhasson. Egyedül Scarlett áll az útjában, aki nem tartja alkalmasnak arra Vivit, hogy igazi Holló váljon belőle.

De amikor egy sötét erő bukkan fel a kampuszon, a lányoknak félre kell tenniük a versengést, hogy megmenthessék a szövetségbeli nővéreiket. Valaki a Hollók titkának nyomára bukkant. És ez a valaki mindent megtesz, hogy égni lássa ezeket a boszorkányokat...
Vélemények