Nincs engedélyezve a javascript.
Az utolsó világítótorony

Az utolsó világítótorony

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 267 Ft
Borító ár:
4 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 869 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy gyönyörű, régi világítótorony áll valahol az isten háta mögött, a tengerparton. Szép és szomorú emlékeket egyaránt őriz. Ezen a nyáron tizennégy kamasz veszi birtokba a tornyot. Mindenkinek megvan a maga rejtegetni való sebe. Nehéz sorsok, nehéz természetek ütköznek, így aztán nem indul zökkenőmentesen a táborozás, menetrendszerűen törnek ki óriási veszekedések.
Leírás
Raktári kód:
221199
EAN:
9789635992393
Megjelenés:
2024.05.23.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
324
Méret [mm]:
128 x 198
Nyelv:
magyar
Egy gyönyörű, régi világítótorony áll valahol az isten háta mögött, a tengerparton. Szép és szomorú emlékeket egyaránt őriz.
Ezen a nyáron tizennégy kamasz veszi birtokba a tornyot. Mindenkinek megvan a maga rejtegetni való sebe. Nehéz sorsok, nehéz természetek ütköznek, így aztán nem indul zökkenőmentesen a táborozás, menetrendszerűen törnek ki óriási veszekedések.
Ám idővel barátságok és szerelemek is köttetnek, egy különös graffiti pedig végképp összehozza a társaságot. Egy régi, titokzatos szerelmi történet nyomába erednek, miközben így vagy úgy, mindegyikük szembenéz a saját démonjaival is.

Az utolsó világítótorony 2018-ban elnyerte a legjobb ifjúsági regényért járó rangos Premio Strega-díjat
A szerzőről
Paola Zannoner
Paola Zannoner
Paola  ZANNONER

Paola Zannoner 1958-ban született, jelenleg Firenze történelmi városközpontjában él. Mielőtt írni kezdett, könyvtárosként, kiadói szerkesztőként, újságíróként, irodalomkritikusként és fordítóként dolgozott: munkáinak központjában mindig is a könyv állt. A több mint egy tucat gyermek- és ifjúsági könyv szerzője minden alkalommal, amikor új regénybe kezd, gondos háttértanulmányokat folytat az adott témában. Meggyőződése, hogy a történetek elsősorban az élettapasztalatokból és a személyes találkozásokból születnek. A Célvonal az egyik legsikeresebb regénye.

Vélemények