Nincs engedélyezve a javascript.
Jók és Rosszak Iskolája 3. - Jótett helyébe

Jók és Rosszak Iskolája 3. - Jótett helyébe

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 941 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Sophie és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen.
Leírás
Raktári kód:
206590
ISBN:
9789635841646
EAN:
9789635841646
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
784
Nyelv:
magyar

Sophie és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen. Az egykori legjobb barátnők – most ellenségek – azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt. Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát… és nem csak az ő történetük.


A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak.


SOMAN CHAINANI regénye fordulatos, kalandos, nevettető, romantikus történet, rengeteg meglepő mesei fordulattal és bonyodalommal.


„– Nem számít, hogy fiú vagy lány vagy. Nem számít, ki az apád és honnan származol, és hogy nézel ki. Azon aggódsz, hogy elhagylak, ha meglátom igazi énedet… Pedig én éppen amiatt maradok melletted.”


„Életem felét azzal töltöm, hogy hülyeségeket mondok, a másik felét pedig azzal, hogy bocsánatot kérek a hülyeségekért.” „… nem kell száz szerelem, hogy boldogan élj, míg meg nem halsz… elég egyetlenegy.”


„– Csak a befejezett történeteket, a kész mesekönyveket látjuk, Agatha. Honnan tudjuk, hogy hány próbálkozásra jön össze a „boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltak?”

Vélemények