Nincs engedélyezve a javascript.
Kölyökkori kalandok – Vendégségben állatéknál

Kölyökkori kalandok – Vendégségben állatéknál

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Vajon tudod-e, ki az, aki szkafander nélkül is túléli az űrutazást, és hónapokig életben marad akár mínusz 200 Celsius-fokos hidegben?
Leírás
Raktári kód:
206903
ISBN:
9789635095377
EAN:
9789635095377
Megjelenés:
2022.09.12.
Kötésmód:
kemény táblakötés
Oldalszám:
96
Nyelv:
magyar

Vajon tudod-e, ki az, aki szkafander nélkül is túléli az űrutazást, és hónapokig életben marad akár mínusz 200 Celsius-fokos hidegben? És ki lehet az, aki halálos mérget termel, vagy az, akinek saját italautomatája van, amit mindig magánál hord?


Vibók Ildi legújabb könyve huszonkét apró szuperhőst mutat be az állatvilágból. Teszi ezt ráadásul bölcs humorral – jócskán hagyatkozva a durrelli hagyományokra –, és miközben szórakoztató, olvasmányos stílusban rengeteg természettudományos ismeretet ad át, főszereplői őszintén vallanak a cseppet sem felhőtlen felnőtté válásról, önfeledt kikapcsolódást, és – bármilyen furán hangzik is – a szereplőkkel való azonosulás lehetőségét kínálva az Olvasónak.


A Kölyökkori kalandok – Vendégségben állatéknál című kötet az ismert írónő, biológus legújabb írása ismét kiváló bizonyíték arra, hogy – amennyiben valaki értő módon nyúl a témához – pillanatok alatt képes megszerettetni a gyerekekkel a természetet, a biológia tudományát, sőt felkelti az érdeklődést az állatvilág kevésbé rokonszenves figurái iránt. A könyvben szereplő állatkákat Igor Lazin kiváló, elismert grafikusművész vicces és elgondolkodtató illusztrációi keltik életre.


9 éves kortól ajánljuk

Vélemények