Nincs engedélyezve a javascript.
Nyuca bestiárium
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A nyucák sokfélék. Ahogyan az emlékek, a mesék, a babonák is azok. Egy dolog azonban bizonyos: a macskák és nyulak nászából született különös lények valamiért fontos meghatározói nemcsak a gyermeki képzeletnek, de a pogány hagyományoknak, sőt a keresztény demonológiának is.
Leírás
Raktári kód:
200931
ISBN:
9789635092956
EAN:
9789635092956
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
232
Nyelv:
magyar

A nyucák sokfélék. Ahogyan az emlékek, a mesék, a babonák is azok. Egy dolog azonban bizonyos: a macskák és nyulak nászából született különös lények valamiért fontos meghatározói nemcsak a gyermeki képzeletnek, de a pogány hagyományoknak, sőt a keresztény demonológiának is. Szerzőink – Dániel András, a többszörös Szép Magyar Könyv és Év Gyermekkönyve-díjas grafikusművész, író, Kollár Árpád, József Attila-díjas költő, meseíró és Csepregi János, Junior Prima-díjas író – ebben a nagy lélegzetű közös művükben művészeti és tudományos, ismeretterjesztő és szórakoztató formában nyúlnak a Kárpát-medence hiedelemvilágának eme izgalmas és egyedülálló figurájához.


A Nyuca bestiárum olyan játékos természetrajzkönyv, izgalmas szellemtudományi vállalkozás, amely a maga sokféleségében, többszólamúságában válik igazán izgalmas olvasmánnyá, olyan könyvvé, amely egyszerre szórakoztat és tanít, elsősorban saját magunkról. Nem titkolt célja, hogy olyan művet adjon a magyar olvasók kezébe, mely az egész családnak jelenthet közös olvasmányt.

Vélemények