Nincs engedélyezve a javascript.
Dunbridge Akadémia - Bárhol

Dunbridge Akadémia - Bárhol

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 179 Ft
Borító ár:
5 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 949 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lehetne bárhol, de ő mégis itt van velem... Nem igazán szerepel Emma tervei között, hogy azonnal szerelmes lesz, amikor felvételt nyer egy teljes tanévre a skóciai Dunbridge Akadémiára - abba a bentlakásos iskolába, ahol annak idején szülei is megismerkedtek.
Leírás
Raktári kód:
221700
EAN:
9789634998280
Megjelenés:
2024.05.23.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
137 x 209 x 22
Nyelv:
magyar
Lehetne bárhol, de ő mégis itt van velem...
Nem igazán szerepel Emma tervei között, hogy azonnal szerelmes lesz, amikor felvételt nyer egy teljes tanévre a skóciai Dunbridge Akadémiára - abba a bentlakásos iskolába, ahol annak idején szülei is megismerkedtek. Egyetlen célja van: abban reménykedik, hogy az Akadémián talán újabb nyomokra bukkanhat az apjáról, aki évekkel ezelőtt elhagyta a családot.
Semmi sem térítheti el a tervétől, amikor azonban váratlanul összefut az iskola diákképviselőjével, Henryvel, Emma azonnal tudja, hogy bajban van. A titkos éjféli partik és az iskola ódon falai közt tett éjszakai sétáik során hamarosan olyan érzelmek szövődnek köztük, amelyekkel szemben Emma tehetetlen. Henrynek azonban barátnője van, és Emmának semmi kedve hozzá, hogy valaki újra összetörje a szívét...
Vajon Emma megtalálja a helyét, és sikerül rálelnie apjára, vagy a Dunbridge Akadémia csak újabb csalódások forrása lesz?
Vélemények