Nincs engedélyezve a javascript.
Tűzkeresztség
23.png
23.png

Tűzkeresztség
Az ellenség bennünk van

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 971 Ft
Borító ár:
2 190 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Fréderic bandája és a telepi fiúk folyton háborúznak. Verekedések és gyújtogatások követik egymást, a szupermarket...
Leírás
Raktári kód:
913314
ISBN:
9789631190045
EAN:
9789631190045
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
170
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
220

Fréderic bandája és a telepi fiúk folyton háborúznak. Verekedések és gyújtogatások követik egymást, a szupermarket parkolója állóháború színterévé válik. Sakál és Kobra úgy gondolja, eljött az idő a nagy dobásra, hogy minden jöttment megtudja, hol a helye. Fréderick egy különös telefonhívás miatt nem tud a bandával tartani, s a brutális akció alatt Andalúzia felé robog egy vonaton. Ősei földjén találkozik a valódi ellenséggel, az életére rátelepedett fantomokkal, a dühvel és félelemmel, amelyet apja halála óta érez. És itt, a Guadalquivir folyó torkolatánál, az eszmék, amelyekben eddig hitt, már egészen távolinak tűnnek.


„Legszívesebben elhánynám magam, futásnak erednék, és eltűznék valahová messze erről a rohadt helyről, de nem lehet, tisztában vagyok vele, hogy miért vagyok itt: be akarok kerülni a Falkába. Be akarok kerülni: ezt mondja a karom, miközben felemelkedik, és az ujjam is magától nyomja meg a festékszórót. A festék a falra fröccsen. Megrajzolom a keresztemet. Az első keresztemet. Horogkereszt. Vérvörös. Lángvörös. Mint a pusztító tűz.”


Stéphane Servant 1975-ben született Dél Franciaországban. Világirodalmi tanulmányai után fordult a gyerekirodalomfelé. Jelenleg Carcassonne-ban él, gyerek- és ifjúsági lapoknak dolgozik, több képeskönyv szerzője és illusztrátora. A Tűzkeresztség az első regénye, amely megjelenése után számos francia irodalmi díjat és jelölést kapott


Tabu könyvek


Elhallgatott témák,
kényes kérdések,
megrázó történetek.


Megtörjük a hallgatást!


 


A szerzőről
Stéphane Servant
Stéphane Servant
Stéphane SERVANT
1975-

Dél-Franciaországban született. Világirodalmi tanulmányai után fordult a gyerekirodalom felé. Jelenleg Carcassonne-ban él, gyerek- és ifjúsági lapoknak dolgozik, több képeskönyv szerzője és illusztrátora. A Tűzkeresztség az első regénye, amely megjelenése után számos francia irodalmi díjat és jelölést kapott.

Vélemények