Nincs engedélyezve a javascript.
Hajszára hangolva

Hajszára hangolva

Formula H és az idegenek

Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
4 990 Ft
Korábbi ár:
3 792 Ft
Online ár:
3 493 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy izgalmas kalandregény az együléses autóversenyzés legújabb, hidrogén-meghajtású kategóriájáról és a földönkívüliek bizarr játszmájáról.
Leírás
Raktári kód:
206279
ISBN:
9786150150086
EAN:
9786150150086
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
412
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
500

Egy izgalmas kalandregény az együléses autóversenyzés legújabb, hidrogén-meghajtású kategóriájáról és a földönkívüliek bizarr játszmájáról. A középpontban Markus, a skót származású Formula–H autóversenyző élete és a világbajnokság csatái állnak.


A másik szálon Nóra, a budapesti születésű, szárnyait bontogató riporter és írónő világa bontakozik ki, aki az új könyve megírásához keres egy merész, igaz történetet. Ezt olyan formában kapja, amire álmában sem gondolna: egy idegen civilizációnak különös terve van kettejükkel, ami miatt beavatkoznak a megszokott életükbe. Összekapcsolódásukat megmagyarázhatatlan események övezik, és igyekeznek alkalmazkodni a kialakult élethelyzethez. Miközben Markus futamról futamra utazik és próbál helytállni a bajnokságban, meg kell küzdenie a változások következményeivel. Kutatásba kezdenek, hogy válaszokat kapjanak a miértekre, és az űrlényekkel való kapcsolat létesítése során nem mindennapi élményekkel gazdagodnak.


Idővel a kezdetben békés szándékú idegenek egyre inkább a saját szabályaik szerint kezdenek játszani, ami nem várt fordulathoz vezet. Markus a pályákon kívül is őrült hajszába kezd, és vakmerő döntésre szánja el magát…

Vélemények