Nincs engedélyezve a javascript.
Az istennő amulettje

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 949 Ft
Borító ár:
5 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 949 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Ennyi rejtélyől és ilyen szenvedélyről még nem olvastál… Páratlan történet a Nílus partjáról!” ­- Karády Anna író, A füredi lány- és a Zserbó-sorozat szerzője A Nílus földjén egy eretnek fáraó új világrendet épít. Reformja, mely mindenek fölé a Napkorong imádatát rendeli, haragra gerjeszti az ősi vallás papjait.
Leírás
Raktári kód:
219436
EAN:
9786156742001
Megjelenés:
2024.03.19.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
„Ennyi rejtélyrol és ilyen szenvedélyrol még nem olvastál… Páratlan történet a Nílus partjáról!” - Karády Anna író, A füredi lány- és a Zserbó-sorozat szerzoje
A Nílus földjén egy eretnek fáraó új világrendet épít. Reformja, mely mindenek fölé a Napkorong imádatát rendeli, haragra gerjeszti az osi vallás papjait. A háborgó birodalomban egy különc falusi lány, Tia igyekszik megvalósítani álmát, hogy orvos apja nyomdokaiba lépjen. Még nem sejti, hogy az Egyiptom felett gyülekező viharfelhők az ő életét is fenekestül felforgatják. Mikor sorsát megpecsételi a küszöbön álló háború, egy titokzatos férfi küldetéséhez csatlakozik. Sziatum múltját homály fedi, mégis sikerül elnyernie a lány bizalmát. Útjuk intrikákon, küzdelmeken és rejtélyeken át vezet az eltitkolt igazsághoz, mely nemcsak a birodalom, de az egész környező világ jövőjét is átírhatja.
Soós Tibor, az Év Könyve 2023 díjjal jutalmazott Buda & Pest regény társszerzoje hiteles történelmi kalandregényén keresztül elevenedik meg az ókori Egyiptom és egy viszontagságos szerelem története.
„Sosem gondoltam volna, hogy egy, az ókori Egyiptomban játszódó történet ennyire magával ragad majd… Olyan, mint egy pörgos mozifilm.” - Kapa Mátyás, a Történelmiregény-írók Társaságának elnöke, a Buda & Pest regény társszerzője
A szerzőről
Soós Tibor
Soós Tibor

SOÓS TIBOR (T. R. SALTY)
 
A magyar-történelem szakon diplomázott szerző 1969-ben született Esztergomban, ahol jelenleg is él. 
 Tanári pályája mellett megjelenő első regénye, a Bellum Atlantis 2011-ben került kiadásra.
2012 óta dolgozik irodalmi szerkesztőként, olyan ismert írókkal, mint Budai Lotti, Karády Anna és R. Kelényi Angelika.
 
Szerkesztői és tanári foglalkozása mellett íróképzések előadójaként is tevékenykedik. 
Munkássága műfaját tekintve szerteágazó, tudományos-fantasztikus, történelmi regény, krimi és thriller kategóriákban is alkot.
 
„Nem zsánereket követek, hanem a történeteimhez választok zsánert. A világ sokkal bonyolultabb annál, hogy csakis egyetlen irányból közelítsük meg.”

Vélemények