Nincs engedélyezve a javascript.
Locke & Key - Kulcs a zárját: Az Aranykor

Locke & Key - Kulcs a zárját: Az Aranykor

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
8 096 Ft
Borító ár:
8 995 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 096 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Locke-család és a Kulcsház hosszú történelmének egy eddig ismeretlen fejezetébe nyerhetünk bepillantást ebben a kötetben, amely végül a várva várt, a legendás Sandman-univerzummal közös történetben csúcsosodik ki!
Leírás
Raktári kód:
207123
ISBN:
9789634702412
EAN:
9789634702412
Megjelenés:
2022.09.01.
Kötésmód:
kemény táblás, védőborítóval
Oldalszám:
232
Nyelv:
magyar

A Locke-család és a Kulcsház hosszú történelmének egy eddig ismeretlen fejezetébe nyerhetünk bepillantást ebben a kötetben, amely végül a várva várt, a legendás Sandman-univerzummal közös történetben csúcsosodik ki!


A Locke família immár kétszáz éve lakik Kulcsházban, ahol a valóság meghasad, és vad árnyak járják az ódon folyosókat. A Locke mesterkovácsok készítik, és őrzik azokat a lehetetlen kulcsokat, amelyekkel csodákra nyíló kapuk ugyanúgy nyithatók, mint a kimondhatatlan gonoszság lakatjai. Chamberlin Locke és összetartó családja a XX. század elején kíváncsian és optimistán tekint a jövőbe. Hamar elszabadul azonban a sötétség: kitör az első világháború és végigsöpör a világon, a Locke-oknak pedig dönteniük kell, vállalnak-e szerepet a világégésben, és ha igen, mifélét? Bezárkóznak és igyekeznek tudomást sem venni róla, vagy a hatalmas kulcsokkal a kezükben alászállnak a csataterekre, pusztulást és rettegést szórva az ellenségre? A döntésen áll vagy bukik a Locke-család sorsa és az, hogy további életük álom vagy pokolbéli rémálom lesz-e.


A két mesemondó fejedelem, Joe Hill és Gabriel Rodriguez visszatért, megtámogatva a közreműködő Neil Gaimannel!


A kötet tartalmazza: Locke&Key – Small World, Open the Moon, Face the Music, …In Pale Battalions Go… és Hell&Gone.

A szerzőről
Joe Hill
Joe Hill

Joseph Hillstrom King (művésznevén Joe Hill) amerikai író.

Az egyetem elvégzése után kezdett írni, de nem saját, hanem művésznéven, hogy ne azonnal asszociáljanak a neve kapcsán világhírű édesapjára, aki szintén író. Ez annak is köszönhető, hogy ugyanúgy a horror, a fantasy és a sci-fi műfajában alkot, mint Stephen King. Joe Hill öccse, az öt évvel fiatalabb Owen King szintén író.

Számos novellát követően, amelyekért megkapta többek között a Bram Stoker-díjat és a World Fantasy díjat, 2007-ben kiadták első regényét, a Szív alakú doboz címűt.

2010-ben jelent meg második regénye, a Szarvak.

Megkapta a Ray Bradbury-ösztöndíjat és a legjobb új fantasy-írónak járó William L. Crawford-díjat.

2019-ben a DC Comics megszüntette a Vertigo nevű felnőtteket célzó alkiadóját. A DC Comics horror tematikájú képregényeinek kiadása Joe Hill felügyelete mellett, és írói közreműködésével Hill House Comics gyűjtőnév alatt folytatódik.

Vélemények