Nincs engedélyezve a javascript.
Lucifer-gyűjtemény 1.

Lucifer-gyűjtemény 1.

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
9 876 Ft
Borító ár:
12 995 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
11 696 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lucifer Hajnalcsillag kitaszíttatott a mennyországból, bukásával arra ítéltetett, hogy a pokol felett uralkodjon. Ám lemondott a rangjáról, és birodalmát elhagyva a halandók egyik városába, Los Angelesbe költözött.
Leírás
Raktári kód:
222352
EAN:
9789634703808
Megjelenés:
2024.06.20.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
192 x 284
Nyelv:
magyar
Lucifer Hajnalcsillag kitaszíttatott a mennyországból, bukásával arra ítéltetett, hogy a pokol felett uralkodjon. Ám lemondott a rangjáról, és birodalmát elhagyva a halandók egyik városába, Los Angelesbe költözött. A Neil Gaiman által írt díjnyertes Sandman-sorozatban megismert Lucifer nyugalomba vonult, és a Lux nevű luxusbár tulajdonosaként élvezi az életét. Ám a Teremtő által adott megbízás mindent megváltoztat.

Ha Lucifer belemegy, hogy elvégezze a mennyország piszkos munkáját, saját maga szabhatja meg az árát – ám sem a feladat, sem a díjazás nem pontosan az, aminek látszik. A pokol egykori ura megérti, hogy ha át akar jutni a veszélyek és egyedülálló lehetőségek labirintusán, az súlyos áldozatokkal fog járni… A Bukott Angyal saját útra indul a nem csupán képregényeivel, de regényeivel is zajos sikert elérő Mike Carey által megálmodott LUCIFER első kötetében.

Az Eisner-díjra jelölt Vertigo-sorozat nyitókötetéhez Neil Gaiman írt előszót, maga a szerző pedig egy vadonatúj bevezetőt.

A kötet a THE SANDMAN PRESENTS: LUCIFER-sorozat 1–3. és a LUCIFER-sorozat 1–13. részét tartalmazza.
Vélemények