Nincs engedélyezve a javascript.
A keresztes gyilkos

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Los Angeles egyik elhagyatott házában egy kegyetlenül meggyilkolt fiatal nő holttestére bukkannak. A két fakaróhoz kötözött meztelen áldozat arcáról lenyúz...
Leírás
Raktári kód:
192511
ISBN:
9789634524731
EAN:
9789634524731
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
344
Nyelv:
magyar
Los Angeles egyik elhagyatott házában egy kegyetlenül meggyilkolt fiatal nő holttestére bukkannak. A két fakaróhoz kötözött meztelen áldozat arcáról lenyúzták a bőrt – miközben még élt. Tarkójába különös kettős keresztet véstek – ez a keresztes gyilkosként ismertté vált pszichopata jele. Pedig ez lehetetlen, hiszen a keresztes gyilkost két éve elfogták és kivégezték. Talán az egyik követője tette? Vagy Robert Hunter gyilkossági nyomozó kénytelen szembenézni az elképzelhetetlennel? Lehet, hogy az igazi keresztes gyilkos még mindig odakint ólálkodik, és gúnyt űz Hunterből, aki képtelen elkapni? Robert Hunter és zöldfülű társa egy minden képzeletet felülmúló rémálomban találja magát…
A szerzőről
Chris Carter
Chris Carter

Chris Carter egy brazil származású amerikai író, aki leginkább a Robert Hunter krimisorozat szerzőjeként ismert. Carter 1965-ben született Brazíliában, és eredetileg jogot tanult, majd pszichológia és kriminológia szakon szerzett diplomát az Egyesült Államokban. Mielőtt írói karrierjét megkezdte volna, Carter különböző munkakörökben dolgozott, többek között a Michigan állambeli rendőrség kriminalisztikai pszichológusaként.

Első regénye, „The Crucifix Killer” (A Keresztes Gyilkos), 2009-ben jelent meg, és gyorsan elnyerte az olvasók és a kritikusok elismerését. Azóta Carter számos további könyvet írt, melyek mindegyike Robert Hunter nyomozó és társának, Carlos Garciának az izgalmas eseteit követi nyomon. Carter könyvei világszerte bestsellerek lettek, köszönhetően feszült és fordulatos cselekményeiknek, valamint a mélyen kidolgozott karaktereiknek.

Írásai során Carter gyakran merít ihletet korábbi munkájából és tanulmányaiból, ami hiteles és megrázó történeteket eredményez. Jelenleg Los Angelesben él, és továbbra is aktívan ír újabb és újabb lebilincselő krimiket.

Vélemények