Nincs engedélyezve a javascript.
Egy gonosz elme

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 861 Ft
Borító ár:
4 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 861 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy bizarr baleset folytán egy még bizarrabb gyilkosságra derül fény egy amerikai kisvárosban. A férfira azonban, akit a kettős gyilkosság vádjával letartóztatnak, hamarosan egy még sokkolóbb gyanú árnyéka vetül: legalább huszonöt éve folyamatosan rabolja el, kínozza és csonkítja meg az áldozatait.
Leírás
Raktári kód:
179104
ISBN:
9789634523758
EAN:
9789634523758
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
368
Nyelv:
magyar
Egy bizarr baleset folytán egy még bizarrabb gyilkosságra derül fény egy amerikai kisvárosban. A férfira azonban, akit a kettős gyilkosság vádjával letartóztatnak, hamarosan egy még sokkolóbb gyanú árnyéka vetül: legalább huszonöt éve folyamatosan rabolja el, kínozza és csonkítja meg az áldozatait. A gyanúsított azt állítja, ártatlanul keveredett bele az egészbe, és egy titokzatos idegen követte el a bűntényeket. De vajon lehet-e hinni neki?

Az FBI azonnal nyomozni kezd az ügyben, nemsokára azonban külső segítséget kell kérniük. A sorozatgyilkosokra specializálódott, elismert kriminálpszichológust, Robert Huntert bízzák meg azzal, hogy hallgassa ki a gyanúsítottat. Ez a nyomozó számára az eddigi pályafutása során kapott legnehezebb feladatnak bizonyul. A kihallgatás alatt ugyanis borzasztó titkok kerülnek napvilágra, amilyenekre senki sem számított. A legnagyobb titok mégis a gyilkos kilétét fedi, akinek az elkapásához Hunternek a saját magát kísértő démonokkal is szembe kell néznie...
A szerzőről
Chris Carter
Chris Carter

Chris Carter egy brazil származású amerikai író, aki leginkább a Robert Hunter krimisorozat szerzőjeként ismert. Carter 1965-ben született Brazíliában, és eredetileg jogot tanult, majd pszichológia és kriminológia szakon szerzett diplomát az Egyesült Államokban. Mielőtt írói karrierjét megkezdte volna, Carter különböző munkakörökben dolgozott, többek között a Michigan állambeli rendőrség kriminalisztikai pszichológusaként.

Első regénye, „The Crucifix Killer” (A Keresztes Gyilkos), 2009-ben jelent meg, és gyorsan elnyerte az olvasók és a kritikusok elismerését. Azóta Carter számos további könyvet írt, melyek mindegyike Robert Hunter nyomozó és társának, Carlos Garciának az izgalmas eseteit követi nyomon. Carter könyvei világszerte bestsellerek lettek, köszönhetően feszült és fordulatos cselekményeiknek, valamint a mélyen kidolgozott karaktereiknek.

Írásai során Carter gyakran merít ihletet korábbi munkájából és tanulmányaiból, ami hiteles és megrázó történeteket eredményez. Jelenleg Los Angelesben él, és továbbra is aktívan ír újabb és újabb lebilincselő krimiket.

Vélemények