Nincs engedélyezve a javascript.
A skorpió szíve

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 476 Ft
Borító ár:
5 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 301 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Gabriel Hell, az amerikai bérgyilkos feladatot kapott. Meg kell ölnie apja egyik emberét - aki elárulta a családot. A megbízást gyorsan és pontosan teljesíti, mint mindig.
Leírás
Raktári kód:
220451
EAN:
9786158219723
Megjelenés:
2024.05.02.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
Gabriel Hell, az amerikai bérgyilkos feladatot kapott. Meg kell ölnie apja egyik emberét - aki elárulta a családot. A megbízást gyorsan és pontosan teljesíti, mint mindig.
Ám áldozata nincs egyedül a lakásban. A tízéves kislánya végignézi a gyilkosságot, és Gabriel csak a férfi holtteste felett állva veszi észre. Képtelen ott hagyni, egyedül. A cselédeire bízza a kislány nevelését, iskolába küldi, távol tartja sötét üzelmeitől.

Autumn retteg a férfitól, akinek hatalmas skorpiótetoválás díszíti a nyakát. Magában így nevezi. Skorpió. Gyűlöli a férfit. A férfit, aki szereti, aki védelmezi. Bosszút esküszik apja halála miatt, vár és tanul. Tizenhét éves, amikor végre megcsillan előtte a remény: Gabrielt az apja külföldre küldi. Autumn ott marad a kegyetlen maffiafőnökkel.
Az egyetlen esélye a túlélésre, ha csatlakozik hozzájuk, és megismeri azt a világot, amitől Gabriel egész gyerekkorában távol tartotta.
Ha bérgyilkossá válik ő maga is.
Vajon ezen az úton kell továbbmennie?

Mikor évekkel később Skorpió visszatér, már nem ismeri fel azt a lányt, akit hátrahagyott. Új ellenséggel kell szembenéznie, és egyikük sincs felkészülve a harcra.
Mi történik egy kedves, csupaszív kislánnyal egy kíméletlen gyilkos világában?
Vajon egy bérgyilkost meghat az ártatlanság?
Lemosható a lélekről a vér, amit az évek alatt kioltott?

N. Simon Barbara ezúttal egy igazi, sötét maffiarománccal lepi meg olvasóit, melyből ezúttal sem hiányzik az érzelem és az erotika. Olvasása kizárólag tizennyolc éven felülieknek ajánlott.
A szerzőről
N. Simon Barbara
N. Simon Barbara
1996-ban Sopron születtem és azóta is itt élek. Kereskedelmi végzettségem van, jelenleg is a szakmámban dolgozom és remélem még sokáig így is marad. Két kisgyermek anyukája vagyok. 
Tizennégy éves koromban vesztem el először a könyvek világában, azóta folyamatosan olvasok. Tizenhat éves koromban kezdtem ismerkedni az írással, kezdetben hobbi szinten barátoknak írtam, fejlesztettem magam, majd néhány évvel később úgy gondoltam, hogy nem veszhet kárba ez a sok energia és idő, amit a tudásom csiszolására fordítottam. Az első regényem - A szerelem üzlete - 2021-ben jelent meg, a kislányom születése után volt elég időm foglalkozni a kézirattal. Azóta három másik regényem követte, és terveim szerint még sok másik fogja őket. Romantikus-erotikus regényeimet igyekszem minél sokszínűbben megírni, és minél szélesebb olvasói kört kiszolgálni. Vannak közöttük "sötétebb" történetek, vannak krimi szállal fűszerezettek, és most az új regényeimmel egy új irányvonalon indultam el. 
 
Számomra az olvasás és az írás menedék, ahová elbújhatok a világ gondjai elől. A történeteimmel adni szeretnék azoknak, akik megrekedtek valahol, vagy akik csak szeretnének néhány órára elveszni. Az az álmom, hogy a regényeim másoknak is menedéket nyújtsanak és mindenki megtalálja bennük a saját kapaszkodóját.
 
Jó szórakozást kívánok hozzájuk, 
N. Simon Barbara

 

Vélemények