Nincs engedélyezve a javascript.
Bízhatsz bennem
28.png
28.png

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 716 Ft
Borító ár:
4 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 570 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Summert és Leót a múltjukat beárnyékoló tragédiák és veszteségek sodorták egymás mellé, és tették elválaszthatatlan barátokká, akik mindig számíthatnak a másikra.
Leírás
Raktári kód:
218170
EAN:
9789632675992
Megjelenés:
2023.11.10.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 204 x 26
Nyelv:
magyar
Summert és Leót a múltjukat beárnyékoló tragédiák és veszteségek sodorták egymás mellé, és tették elválaszthatatlan barátokká, akik mindig számíthatnak a másikra. Egy Land Cruiser az otthonuk, ezzel járják a napfényes Kalifornia mesés tájait. Bohém életmódjukat a gazdagok különféle módokon - például kizsebeléssel vagy alkalmi kapcsolat formájában - történő megkopasztásával finanszírozzák.

Summer szélhámos, csaló és zseniális zsebtolvaj. Kiváló megfigyelő és emberismerő, a legváratlanabb helyzetekben is feltalálja magát, szemrebbenés nélkül hazudik. Leo a nála jóval idősebb, jómódú pasikra hajt. Egy ideig szponzorként veszi igénybe őket, majd rövid úton búcsút int nekik. Legújabb kiszemeltje egy milliárdos vállalkozó, akivel olyan jól sikerül az első randija, hogy még a magánszigetére is meghívást kap tőle.
Kezdetben minden remekül alakul, ám Leónak egyszer csak nyoma vész. Summer eltökéli, hogy mindenáron kideríti, mi történt vele, ezért elindul az utolsó nyomon, ami a szigetre vezet. Minden leleményességére szüksége lesz, hogy eljuthasson oda, de a nehézségeknek ezzel koránt sincs vége. Vajon sikerül kifürkésznie a sziget titkait, és megtalálnia Leót, mielőtt túl késő lenne?
Vélemények