Nincs engedélyezve a javascript.
Le a csajokkal!

Le a csajokkal!

Avagy kinek kell a szerelem

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 971 Ft
Borító ár:
2 190 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 971 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az emlékezetes alternatív buli után Tamás pontosan eltervezte, másnap a suliban mit fog mondani Böbének. Mintha mi sem történt volna, lazára veszi a figurát. "Ezer bocs, béb, hogy felkértem azt a csajt, míg te a sarokban unatkoztál. Tudom, borzasztó lehetett." 
Leírás
Raktári kód:
912839
ISBN:
9789631187403
EAN:
9789631187403
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
230
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
290
Az emlékezetes alternatív buli után Tamás pontosan eltervezte, másnap a suliban mit fog mondani Böbének. Mintha mi sem történt volna, lazára veszi a figurát. "Ezer bocs, béb, hogy felkértem azt a csajt, míg te a sarokban unatkoztál. Tudom, borzasztó lehetett." Mélyen a szemébe néz majd, és magyarázóan folytatja: "Nagyon szeretlek téged, de értsd meg: fiú vagyok, bizonyos igényekkel..." - ezután a büfében fizet neki egy túrós palacsintát, s az ügy ezzel el is lesz intézve. Ajaj! Dehogy lesz elintézve! Még csak most kezdődik. Mert Kincses Tamás a 10/A-ból nem ismeri a női lélek rejtelmeit. Sohonyai Edit, a Macskaköröm, a Szerelemlék és más sikeres regények írója annál jobban ismeri. A lányokét is, meg a fiúkét is. És őszintén, nyíltan, nagyon mulatságosan avatja be az olvasót a kamaszok titkaiba. Ha valaki önmagára ismer, az nem a véletlen műve.
A szerzőről
e00fbf81fad9ae2e75f1265a4287ecf9_l.jpg
Sohonyai Edit

Székesfehérvár, 1970.09.14

Érettségi után egészségüggyel, természetgyógyászattal kapcsolatos szaktanfolyamokat végeztem (infarktus-rehabilitáció, értorna, sztrecsing, aromaterápia, relaxáció stb.) A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Főiskolai karán végeztem egészségfejlesztőként.

Ösztöndíjak: 1994-ben Magyar Könyv Alapítvány - Tarkabab c. regény megjelentetése 1999-ben Lánczos Kornél-Szekfű Gyula Alapítvány - Csuportkép c. kötet megírása Kamaszként egyáltalán nem voltam szép kislánynak mondható. A felületes szemlélő számára leginkább fiúnak tűntem, s emiatt számos kínos kalandba keveredtem. Ráadásul nagy dioptriaszámú szemüveget is kellett viselnem. Nagyon görcsös, szorongó kamasz voltam, sok mindent nem értettem a körülöttem lévő világból. Legfőképpen a fiúkat. Pfú! De jó, hogy kinőttem ezeket az éveket! Vissza ne jöjjön az a sok hideglelés, meg vakrandi még álmomban sem! Sosem tudtam pl. egy DISCO-ban felszabadultan jól érezni magam, mert a barátnőimmel folyton azt vártuk: „Ma este lesz az. Ma fogunk megismerkedni VELE!" - és ez persze sosem következett be. Így átestünk a ló túloldalára, és minden buli előtt sorba vettük, milyen szerencsétlenség fog történni velünk. Persze mindig egy olyan verzió jött be, ami addig eszünkbe sem jutott. S mit köszönhetek ennek a sok kalamajkának? Azt, hogy nagyon jó maradt a memóriám. Pontosan tudom, milyen gátlásosnak lenni, milyen érzés az esélytelenek kétségbeesésével szerelmesnek lenni, s milyen elérhetetlennek tűnik ebben az állapotban a boldogság. Ma már rendhagyó író-olvasó találkozókat tartok szerte az országban, ahol metakommunikációról, önbizalomról (leginkább annak hiányáról), fiú-lány kapcsolatokról, és a szexualitás alapjairól beszélek a kamaszoknak. Remélem, hitelesen. Megjelent művek: Macskaköröm (Móra - 1990, 2001, 2004), Szerelemlék (Móra - 1991), Tarkabab (magánkiadás - 1995). Ebből a regényből filmnovella is készült, melyből 2001-ben Pajor Dóra rendező tv-filmet készített, Csuportkép címmel. Le a csajokkal! (Móra - 2002, 2004), Jasmine (Móra - 2003, 2005), Csuportkép (Árgus-Vörösmarty Társaság - 2003), Le a pasikkal! (Móra - 2004, 2006), Engem szeress! (Móra - 2005), Mocsok Csillag (2008). Kockacukor (2012 április)

SOHONYAI EDIT PRÍMA-díjas

Második alkalommal adták át idén Fejér megyében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének - VOSZ - megyei szervezete a Prima díjakat.


Sohonyai Edit
, író, dr. Guseo András, kandidátus, kutatóorvosés az Alba Volán jégkorongcsapata kapta az idei Fejér Megyei Príma Díjat, a közönségdíjas Flaschner Kálmán, műköszörűs mesterlett. A díjakat ünnepélyes keretek között a Megyeháza dísztermében adták át. A díjazottaknak elsőként Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke és dr. Balogh Ibolya, a megyei közgyűlés elnöke gratulált.
Demján Sándor köszöntőjében méltatta a díj fontosságát, növekvő elismertségét, támogatottságát. Kiemelte, hogy az odaítélés szempontjai között nem szerepel a politika - amit szerinte máskitüntetésekre nemigen jellemző.
Dr. Balogh Ibolya a kitüntetettek érdemeit, az általuk létrehozott, közvetített valódi értékeket a "perc-emberkék, ál-celebek, gyorsan feledhető mű-sztárok" talmi és mulandó csillogásával állította szembe.Ők "elismerést, dicsőséget szereztek lakóhelyünknek, megyénknek, hazánknak.Rájuk jó büszkének lenni!" - mondta. - A díj a közösségnek ezt a büszkeségét is jelképezi. Mertnem a kitüntetetteknekvan szükségük az elismerésre, hanem nekünk – mindannyiunknak – a valódi példaképekre."
A három díjazott a Nagy Benedek szobrászművész által készített művészi plakett mellé egymillió forintot vehetett át; a különdíjas egy hatszemélyes adriai hajóúton vehet részt. Az idén először - az örvendetesen megnövekedett számú szponzornak köszönhetően - valamennyi jelölt kapott tárgyjutalmat.

2008. november 9.
forrás: http://www.fejer.hu/

 


 

Díjak
2008 - Fejér Megyei Príma Díj

Vélemények