Nincs engedélyezve a javascript.
Belső Utazás Szandrával

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 964 Ft
Borító ár:
3 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 510 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Szandra belső utazásokról szóló könyve, akár a saját, akár mások utazásáról ír, a SZERETET KÖNYVE. Saját sorsával példát mutat, megerősítést, és hozzá azt az érzést: "Nem vagy egyedül!"
Leírás
Raktári kód:
221583
EAN:
9786155546648
Megjelenés:
2024.05.31.
Méret [mm]:
165 x 235 x 20
Nyelv:
magyar
"Szandra belső utazásokról szóló könyve, akár a saját, akár mások utazásáról ír, a SZERETET KÖNYVE. Saját sorsával példát mutat, megerősítést, és hozzá azt az érzést: "Nem vagy egyedül!"

Sokszor érezhetjük azt, hogy bizonyos gondokkal magunkra hagyatva kínlódunk, senki nem ért meg - Szandra könyvét olvasva rájöhetünk, ez bizony másoknak is ismerős érzés lehet...
... tehát mégsem vagyunk egyedül, mégis van, lehet olyan, aki igazán megért.
2020-ban, mikor Brandon Bays Belső utazás című könyvét elolvastam, kerestem az interneten olyan valakit, aki talán foglalkozik ezzel Magyarországon. Akkor, csak a különböző honlapokat nézve éreztem Szandrával valami közöset. Nagyon örülök, hogy nyílttá tette a saját élettörténetét, mert így sokkal könnyebb volt megnyílni neki.

Szandra mély szeretettel oldja a hozzá fordulók rossz érzéseit, sokféle módszerrel segít. Könyvének második része így már nem csak róla szól, hanem azokról is, akik hozzájárultak, hogy nála tett utazásukat Szandra megörökíthesse. Ezek a történetek változatos formában, különböző szempontokból mutatják be az élet nehézségeit - mégis bíztató üzenettel zárulnak.

"Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!" - Szandra ezt a régi, közhelynek ható mondást igazi tartalommal tölti meg."
Vélemények