Nincs engedélyezve a javascript.
Hatékony kommunikáció

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 025 Ft
Borító ár:
2 250 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 025 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Könyvünk segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki a munkahelyi kommunikáció fő formáiból. A négyszemközti kommunikáció erejéről, a telefonhasználatról, az írásbeli kommunikációról és a csoportközi kommunikációról szóló részek átfogó programot alkotnak, segítségükkel meglévő készségeit fejlesztheti tovább.

Leírás
Raktári kód:
912593
ISBN:
9789632442457
EAN:
9789632442457
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
96
Nyelv:
magyar

Minden emberi kapcsolat a kommunikáción alapszik. Könyvünk abban segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki a munkahelyi kommunikáció fő formáiból, illetve lehetővé teszi, hogy üzenete eljusson a megfelelő személyhez és fórumhoz.


A négyszemközti kommunikáció erejéről, a telefonhasználatról, az írásbeli kommunikációról és a csoportközi kommunikációról szóló részek átfogó programot alkotnak, segítségükkel meglévő készségeit fejlesztheti tovább ezeken a területeken.


Ezen gondolkodásmód elsajátítása révén hatékonyabban tud dolgozni, és gyorsabban eléri céljait. A hatékony kommunikáció ugyanis a siker kulcsa.


 


Scolar Önfejlesztő Program


Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar Önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel.


 


A sorozat további kötetei:


 


Jenny Rogers: Befolyásolási képesség


Chris Roebuck: Hatékony vezetés


Peter Hobbs: Projektmenedzsment


John Collins: Tökéletes előadások


Gerard Hargreaves: Stresszkezelés


 


IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE!

Vélemények