Nincs engedélyezve a javascript.
Nincs több veszekedés

Nincs több veszekedés
20 perc hetente egy erősebb párkapcsolatért

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 313 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Párkapcsolati nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért.
Leírás
Raktári kód:
212770
EAN:
9789635074303
Megjelenés:
2023.03.27.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
318
Nyelv:
magy
Tömeg [g]:
400
Párkapcsolati nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért.

Mi kell ahhoz, hogy felhagyjunk a veszekedéssel, mélyen kapcsolódjunk egymáshoz, és megéljük a fenntartható szerelmet? Hogyan lehet együtt szeretni és ünnepelni az életet, viták és frusztráció nélkül?

Ez a rendkívüli párkapcsolati könyv együttérző és megértő módon közelíti meg a párkapcsolati problémákat, tiszteletben tartva a párkapcsolatok összetettségét.

Alicia Munoz okleveles párterapeuta, a Ne agyald túl a párkapcsolatod! könyv szerzője egy intim utazásra kalauzolja az Olvasót olyan rokonszenves párok életén keresztül, akik megbirkóznak azokkal az alapvető kérdésekkel, amelyek konfliktusokat válthatnak ki a kapcsolatokban. Az általa nyújtott sokoldalú, gondolatébresztő és feladatorientált technikáknak és gyakorlatoknak köszönhetően megtanulhatjátok megszeretni a saját tökéletlenségeteket és együttes erővel felülkerekedni a nehézségeken.

Tudjátok meg, hogy mi zajlik valójában, a felszín alatt közöttetek. Váljon a törődés heti gyakorlattá!

52 párkapcsolati kihívás - A kommunikációtól a kötődési problémákon át az intimitásig, minden hétre szóló fejezet egy-egy olyan problémára összpontosít, amellyel sok pár szembesül.

20 perces gyakorlatok - A kommunikáció javítását segítő rövid és egyszerű gyakorlatokkal megkönnyíthetitek a kapcsolatotokkal való munkát, függetlenül attól, mennyire vagytok elfoglaltak.

Valódi esettanulmányok - Értsétek meg jobban ezeket a kihívásokat valós esettanulmányok segítségével.

A Nincs több veszekedéssel olyan kommunikációs eszköztárat hozhattok létre, amely segít a boldog és egészséges párkapcsolat fenntartásában.
Vélemények