Nincs engedélyezve a javascript.
Pozitív gondolkodás napló - Javítsd a hangulatod, változtasd meg az életed

Pozitív gondolkodás napló - Javítsd a hangulatod, változtasd meg az életed

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 211 Ft
Borító ár:
5 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 211 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

ALAPOZD MEG A JÓ HANGULATOT 3 PERC, VAGY AKÁR MÉG RÖVIDEBB IDŐ ALATT! A Pozitív gondolkodás napló egy 60 napos motivációs napló, melyben nemcsak a napi hangulatodat tudod követni, de felfedezheted segítségével hogyan használhatod a pozitivitás erejét, hogyan edzheted az elmédet, és hogyan terelheted jobb irányba az életedet.
Leírás
Raktári kód:
213535
EAN:
9789636300050
Megjelenés:
2023.04.14.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
215
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
ALAPOZD MEG A JÓ HANGULATOT 3 PERC, VAGY AKÁR MÉG RÖVIDEBB IDŐ ALATT!
A Pozitív gondolkodás napló egy 60 napos motivációs napló, melyben nemcsak a napi hangulatodat tudod követni, de felfedezheted segítségével hogyan használhatod a pozitivitás erejét, hogyan edzheted az elmédet, és hogyan terelheted jobb irányba az életedet. Mindössze 3-3 percet kell rászánnod reggel és este, hogy gondolkodásmódodat, egészségedet és céljaidat tekintve a helyes útra kerülj.

Digitális eszközeink használatával olyan sok időt töltünk, hogy fontos lenne feleleveníteni egy korábbi szokást: írjuk le naponta papírra is gondolatainkat, érzéseinket, céljainkat és győzelmeinket. A Pozitív gondolkodás napló a mentális egészségedet erősíti minden egyes nap amikor használod.
Élvezd az érzést, hogy a napot pozitívan indítod és pozitívan zárod!

Kristen Butler, a pozitivitást erősítő napló szerzője megosztja veled azokat az eszközöket és gondolkodási stratégiákat, amelyek segítettek neki abban, hogy egy depressziós, összetört emberből boldog, életerős emberré váljon, és kiteljesedjen.

Ez a könyv azoknak készült, akik úgy érzik, megrekedtek, és azoknak, akik pozitívabban szeretnének élni. Azonnal látni fogod, hogy apró dolgokkal könnyen meg lehet változtatni az életedet, ha kitartó és következetes vagy.

NAPLÓD A KÖVETKEZŐ 5 FŐ TERÜLETEN SEGÍT TÉGED:
1. Szokások
2. Gondolkodásmód
3. Egészség
4. Önbecsülés
5. Siker

Ne hagyd, hogy a negativitás, a stressz, az önbizalomhiány, a halogatás és még sok más tényező a boldog élet útjába álljon! A boldogságod csak néhány új szokásnyira van tőled!
Vélemények