Nincs engedélyezve a javascript.
A hetedik nővér története

A hetedik nővér története

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A nagy sikerű családregény hetedik kötetében a hetedik nővér történetét ismerhetjük meg, miközben sok-sok titokra is fény derül.
Leírás
Raktári kód:
201351
ISBN:
9789634524939
EAN:
9789634524939
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
700
Nyelv:
magyar
A nagy sikerű családregény hetedik kötetében a hetedik nővér történetét ismerhetjük meg, miközben sok-sok titokra is fény derül.
A szerzőről
Lucinda Riley
Lucinda Riley

Lucinda Riley neve ma már egyet jelent a lélekszorongatóan izgalmas regényekkel és az érzelmes történetekkel. Az írónő 1968-ban született Írországban, és már fiatalon bebizonyította tehetségét a regényírásban. Élete és munkássága kifinomult érzékenységgel és lenyűgöző kreativitással van átitatva.

Lucinda Riley már gyermekkorában is szerelmes volt a művészetek világába. Kreativitása és írási hajlama már korán megmutatkozott, és ez a szenvedély vezette az irodalmi pályára. Az első regényét fiatalon, mindössze húszévesen adta ki, és ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy az írás lesz az, amiben igazán ki tudja fejezni magát.

Az igazi áttörést Lucinda Riley  "A Hét Nővér" sorozatával érte el. A sorozat első kötete, "A Hét Nővér" című regény egy egészen új világba kalauzolja az olvasót, ahol a múlt és a jelen fonódik össze. A sorozat regényei különböző országokban játszódnak, létrehozva egy lenyűgöző és titokzatos atmoszférát.

Lucinda Riley munkásságát az érzelmek mélysége és a lebilincselő cselekmények jellemezik. Írásai képesek időtlen témákat és érzelmi rezonanciákat feldolgozni. A család, a szerelem, az elvesztés és a múlt árnyai mind olyan témák, amelyeket műveiben mélyrehatóan feszeget.

Sajnos, Lucinda Riley 2021-ben elhunyt, de munkássága és hatása tovább él az olvasókban. Az általa teremtett univerzumok és karakterek továbbra is elvarázsolják azokat, akik az írónő történeteivel találkoznak. Az írásai a bestseller listákon is helyet kaptak, és a hűséges rajongói továbbra is felfedezik a mély érzelmekkel teli regények világát.

Nézz szét a szerző, Lucinda Riley izalmas kötetei között és fedezd fel a további regényeinket!

Vélemények