Nincs engedélyezve a javascript.
A hét nővér
28.png
28.png

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 491 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 643 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Maia és öt nővére a nevelőapjuk halála után összegyűlik a Genfi-tó partján álló gyermekkori otthonukban. Pa Salt, a különc milliárdos mindannyiukat kisgyermek korukban fogadta örökbe, így semmit sem tudnak a vér szerinti szüleikről. Az apjuk végrendelete azonban arra ösztönzi őket, hogy derítsék ki, honnan származnak.
Leírás
Raktári kód:
153534
ISBN:
9789636439187
EAN:
9789636439187
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
488
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
430
Maia és öt nővére a nevelőapjuk halála után összegyűlik a Genfi-tó partján álló gyermekkori otthonukban. Pa Salt, a különc milliárdos mindannyiukat kisgyermek korukban fogadta örökbe, így semmit sem tudnak a vér szerinti szüleikről. Az apjuk végrendelete azonban arra ösztönzi őket, hogy derítsék ki, honnan származnak. Egy-egy titokzatos tárgyat kapnak örökségül, és egy földgömböt, amelyről leolvashatják a születési helyük koordinátáit. Maia megkezdi a kutatást a családja után, és hamarosan a világ másik felén, egy omladozó brazil villában találja magát. Az épületben megsárgult levelekre bukkan, amelyekből egy nyolcvan évvel korábbi, tragikus szerelem története bontakozik ki.

1927, Rio de Janeiro. Amikor a kávékereskedelemből meggazdagodott Antonio Bonifacio szeretné beházasítani az egyetlen gyermekét a riói arisztokráciába, a szenvedélyes Izabela kikönyörgi, hogy az eljegyzés után, de még az esküvő előtt hadd utazzon el Párizsba az egyik barátnője családjával. A lányt hamar magával ragadja a Montparnasse művésznegyedének pezsgő forgataga, de arra ő sem számít, hogy egy szobrásszal való véletlen találkozás gyökeresen felforgatja majd az életét.

Lucinda Riley A hét nővér-sorozat első kötetében mesterien szövi össze két fiatal nő történetének szálait, akik egy számukra idegen, mégis vonzó városban az őket foglalkoztató kérdésekre keresve a választ, gyógyírt találnak a lelki sebeikre, és felfedezik az élet szépségét.
A szerzőről
lucinda_riley.jpg
Lucinda Riley

Lucinda Riley neve ma már egyet jelent a lélekszorongatóan izgalmas regényekkel és az érzelmes történetekkel. Az írónő 1968-ban született Írországban, és már fiatalon bebizonyította tehetségét a regényírásban. Élete és munkássága kifinomult érzékenységgel és lenyűgöző kreativitással van átitatva.

Lucinda Riley már gyermekkorában is szerelmes volt a művészetek világába. Kreativitása és írási hajlama már korán megmutatkozott, és ez a szenvedély vezette az irodalmi pályára. Az első regényét fiatalon, mindössze húszévesen adta ki, és ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy az írás lesz az, amiben igazán ki tudja fejezni magát.

Az igazi áttörést Lucinda Riley  "A Hét Nővér" sorozatával érte el. A sorozat első kötete, "A Hét Nővér" című regény egy egészen új világba kalauzolja az olvasót, ahol a múlt és a jelen fonódik össze. A sorozat regényei különböző országokban játszódnak, létrehozva egy lenyűgöző és titokzatos atmoszférát.

Lucinda Riley munkásságát az érzelmek mélysége és a lebilincselő cselekmények jellemezik. Írásai képesek időtlen témákat és érzelmi rezonanciákat feldolgozni. A család, a szerelem, az elvesztés és a múlt árnyai mind olyan témák, amelyeket műveiben mélyrehatóan feszeget.

Sajnos, Lucinda Riley 2021-ben elhunyt, de munkássága és hatása tovább él az olvasókban. Az általa teremtett univerzumok és karakterek továbbra is elvarázsolják azokat, akik az írónő történeteivel találkoznak. Az írásai a bestseller listákon is helyet kaptak, és a hűséges rajongói továbbra is felfedezik a mély érzelmekkel teli regények világát.

Nézz szét a szerző, Lucinda Riley izalmas kötetei között és fedezd fel a további regényeinket!

Vélemények