Nincs engedélyezve a javascript.
Dallmayr 5. – Egy dinasztia születése

Dallmayr 5. – Egy dinasztia születése

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.18.
Borító ár:
5 990 Ft
Bevezető ár:
4 552 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

München, 1933. A Dallmayr-háznak legyen saját kávékeveréke – Lotte Randlkofer számára így fest a jövő. Leghőbb vágya, hogy a Diener utcai csemegeüzletet is betöltse azoknak a finom kávébaboknak az illata, melyek tengeri úton Hamburgba és Brémába már régen eljutottak.
Leírás
Raktári kód:
222024
EAN:
9789636363512
Várható megjelenés:
2024.09.18.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
130 x 205
Nyelv:
magyar
München, 1933. A Dallmayr-háznak legyen saját kávékeveréke – Lotte Randlkofer számára így fest a jövő. Leghőbb vágya, hogy a Diener utcai csemegeüzletet is betöltse azoknak a finom kávébaboknak az illata, melyek tengeri úton Hamburgba és Brémába már régen eljutottak. A varázsukat most Münchenben is ki kell bontakoztatniuk, mert mi is illene jobban a Franciaországból és Svájcból származó, a szájban vajként olvadó, csodás pralinékhoz, mint a kávé mogyorós íze?
Lotte biztos benne, hogy az anyósa pontosan ilyen jövőt képzelt el a Dallmayr cégnek. Miközben azonban a megboldogult Therese Randlkofer gazdag örökébe lép, Németországban rémisztő változások vannak készülőben…
Lisa Graf a világhírű Dallmayr csemegeüzlet és a Randlkofer család körül játszódó könyvsorozatának befejező részét is alapos kutatómunkát követően és lebilincselő stílusban írta meg.
Vélemények