Nincs engedélyezve a javascript.
Ez minden, amit tudok

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 949 Ft
Borító ár:
5 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 949 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Felejthetetlen remekmű. A kapcsolódás és az elidegenedés, a hatalom és a bántalmazás, a pusztulás és a megújulás története, ami hol vidám, hol tragikus,...
Leírás
Raktári kód:
194372
ISBN:
9789635613854
EAN:
9789635613854
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
856
Nyelv:
magyar
Felejthetetlen remekmű.
A kapcsolódás és az elidegenedés, a hatalom és a bántalmazás, a pusztulás és a megújulás története, ami hol vidám, hol tragikus, hol titokzatos – és mélységesen emberi.

1990. október 12-én délután az ikertestvérem, Thomas belépett Connecticut állam Three Rivers városának közkönyvtárába, elvonult az egyik hátulsó olvasófülkébe, és imádkozni kezdett, hogy Isten fogadja el az áldozatot, amit meghozni készül.


Dominick Birdsey, a negyvenéves szobafestő visszafogott életét mélyen feldúlja paranoiás skizofrén ikertestvére, Thomas megdöbbentő tette. Dominicknak gondoskodnia kell a testvéréről, és egyben szembeszállni a sötét titkokkal és fájdalommal, amelyeket mélyen eltemetett. Küzd, hogy megbocsátást találjon, és talán megbékéljen életével és származásával.
Wally Lamb megrázó történetéből díjnyertes HBO-minisorozat is készült, Mark Ruffalo káprázatos kettős alakításával.„Szívszorongató... lélekfeltáró történetmesélés – ahol a lélek maga a huszadik század Amerikája. Nem könnyű olvasni, nehéz letenni, és lehetetlen elfelejteni." – USA Today


 


„Azon könyvek egyike, amit egyszer elolvas az ember, és már akkor tudja, hogy évekkel később újra meg fogja tenni. A karakterfejlődés mélysége, a főszereplők többrétű kapcsolatának meghittsége és a személyes útjuk hiteles ábrázolást nyer Wally Lamb tollából." – Nancy, amazon.comEz minden, amit tudok limitált sorozat kizárólag az HBO-n!


Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!


Felnőtteknek ajánljuk!

Vélemények