Nincs engedélyezve a javascript.
Eldobható testek

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
2 480 Ft
Borító ár:
3 680 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 496 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

2338-ban a Föld már csak egy emlék. A világ Melvin Kadeknek, a Naprendszer leggazdagabb emberének és az emberi civilizáció megmentőjének jövőjét követi.
Leírás
Raktári kód:
189369
ISBN:
9789634197553
EAN:
9789634197553
Gyártó kód:
17995
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
480
Nyelv:
magyar
2338-ban a Föld már csak egy emlék. A világ Melvin Kadeknek, a Naprendszer leggazdagabb emberének és az emberi civilizáció megmentőjének jövőjét követi. A Naptevékenység drasztikus megváltozásának fenyegetése miatt a milliárdos technológiai befektető még évszázadokkal korábban meghirdette az Exodust, azt az elképesztő léptékű űrprojektet, amelynek révén az emberiség a Jupiter és a Szaturnusz lakhatóvá tett holdjaira, valamint több ezer aszteroida belsejébe tervezett mesterséges életterekbe költözött. Vireni Orlando ügyésznő azonban arra készül, hogy letartóztassa a mindenki által hősként ünnepelt Kadeket, mert szerinte köze van a Földet felperzselő és lakhatatlanná tevő szupernapkitörésekhez, ami a bolygón maradt milliárdnyi ember halálához is vezetett. Az áldozatok egy része ráadásul digitalizált, újhumán tudatként most visszatért, élükön egy rendkívüli vezetővel, aki eldobható testek formájában egy olyan, újfajta technológiát terjeszt el a világban, amely lehetővé teszi, hogy bárki megszabaduljon a test évezredes börtönéből, és ezáltal legyőzze a halált, az emberiség utolsó ellenségét. A korlátok nélküli, halhatatlan létezés csábítása viszont alapjaiban forgatja fel a Naprendszert.
A szerzőről
Markovics Botond (Brandon Hackett)
Markovics Botond (Brandon Hackett)

Markovics Botond, vagyis írói álnevén Brandon Hackett science fiction író, olvasó, gamer és geek, valamint hatszoros Zsoldos Péter-díj nyertes.

1975-ben született, majd közgazdászként szerezte meg diplomáját. Első novelláit (az Én, a halhatatlan c. novellaciklust) a Cherubion Kiadó jelentette meg. 

Az első írásai 2002-ben jelentek meg nyomtatásban, amit az évtizedben több regény is követett. Az írói álneve is ebből az időszakból származik, amely elválasztja az írást a hivatalos munkájától.

A regényeiben megmutatkozik a Markovicsra jellemző epikusság, hősei egész népeket irányítanak, de történetük egyben családtörténet is, számos visszatérő motívummal. 

 

Vélemények