Nincs engedélyezve a javascript.
A végtelenség kapuja  (Pándomínium I.)

A végtelenség kapuja (Pándomínium I.)

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 696 Ft
Borító ár:
7 495 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 746 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A VÉGTELEN CSAK A KEZDET
A tudós Hadiz Tambuwal az ökológiai katasztrófától sújtott Föld megmentésére keres megoldást, miközben véletlenül belebotlik a dimenziók közti utazás titkába.
Leírás
Raktári kód:
222354
EAN:
9789634703792
Megjelenés:
2024.06.20.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
608
Méret [mm]:
142 x 198
Nyelv:
magyar
A VÉGTELEN CSAK A KEZDET

A tudós Hadiz Tambuwal az ökológiai katasztrófától sújtott Föld megmentésére keres megoldást, miközben véletlenül belebotlik a dimenziók közti utazás titkába.

Végtelen számú világra bukkan, sok-sok Földre számtalan különböző párhuzamos valóságban. Némelyikük halott, míg másokon virágzik az élet, és akadnak köztük magas fejlettségi szintet elérők is, ahol az ott élők hozzá hasonlóan képesek utazni a világok között. A legintelligensebb életformák által benépesített Földek alkotják a Pándomíniumot, milliónyi világ politikai és kereskedelmi szövetségét.

Csakhogy felfedezésével Hadiz egy elképzelhetetlen léptékű háború közepébe csöppen. Döntésre kényszerül, melyik oldalra álljon, mielőtt világok milliói égnének hamuvá. Nem pusztán eddigi életén, hanem önnön létének korlátain is túl kell lépnie ahhoz, hogy megtalálja a túlélés útját a végtelen világok lakói számára.

A hazánkban is könyv- és filmsiker Kiéhezettek, a Lucifer, és sok más ismert képregény szerzője, Mike Carey új, egészen szokatlan műfajteremtő történetében az emberiség dimenziók millióin át terjeszkedik, amíg a mesterséges intelligencia végzetesen nem keresztezi útját.
Vélemények