Nincs engedélyezve a javascript.
A kísértet

A kísértet
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
1 770 Ft
Borító ár:
1 770 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 682 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Amerikába menekített Jegenye Pál megtudta, hogy otthon maradt kedvese megszülte gyermeküket. Sietve hazatér, hogy láthassa a fiát. A veszély azonban nem múlt el, rejtozködnie kell, kísértetként, hazajáró lélekként él. Titkos támogatói ? köztük Erzsébet királyné és Csépe Bozsó, a szerelmes boszorkány ?
Leírás
Raktári kód:
135489
ISBN:
9786155303289
EAN:
9786155303289
Gyártó kód:
1381
Megjelenés:
2013.
Nyelv:
magyar
Az Amerikába menekített Jegenye Pál megtudta, hogy otthon maradt kedvese megszülte gyermeküket. Sietve hazatér, hogy láthassa a fiát. A veszély azonban nem múlt el, rejtozködnie kell, kísértetként, hazajáró lélekként él. Titkos támogatói ? köztük Erzsébet királyné és Csépe Bozsó, a szerelmes boszorkány ? segítségével próbál úrrá lenni a veszélyen.

A kísértet Szilvási Lajos régies magyar nyelven megírt családregény-sorozatának harmadik része. Az író életében a sorozat elso három kötete (A bojnyik, A jackman, A kísértet) jelent meg. A vincellér ? a sorozat negyedik tagja ? csak a szerzo halála után 12 évvel, 2008-ban juthatott el az olvasókhoz. Szilvási Lajos munkáit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.
Vélemények