Nincs engedélyezve a javascript.
A király átka

A király átka
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
2 590 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 461 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

 

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

 

Egy szép és becsvágyó nő története - és egy igaz szerelemé. Plantagenet Margitot (avagy Margaret Pole-t) rokoni szálak fűzik az uralkodó Tudor-házhoz, de Artúr walesi herceg és Aragóniai Katalin tanácsosaként mindezt titkolnia kell. Artúr váratlan halálát követően Katalin - férje utolsó akaratának megfelelően - hozzámegy VIII.
Leírás
Raktári kód:
226214
ISBN:
9789633105092
EAN:
9789633105092
Gyártó kód:
35320
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
662
Nyelv:
magyar
Egy szép és becsvágyó nő története - és egy igaz szerelemé. Plantagenet Margitot (avagy Margaret Pole-t) rokoni szálak fűzik az uralkodó Tudor-házhoz, de Artúr walesi herceg és Aragóniai Katalin tanácsosaként mindezt titkolnia kell. Artúr váratlan halálát követően Katalin - férje utolsó akaratának megfelelően - hozzámegy VIII. Henrikhez. Margaret továbbra is Katalin királyné legfőbb bizalmasa marad, de az udvarban betöltött pozícióját mind Boleyn Anna felbukkanása, mind a Tudor-ház egyre valószínűbb bukása veszélyezteti. Hiába befolyásos és szent életű, Margaretnek választani kell: hűséget fogad a zsarnok királynak, vagy imádott királynéja mellett marad, és ezzel beteljesíti a Tudor-átkot... Szerelem, ármány, hűség és árulás. Philippa Gregory vitán felül a királyregények királynője. A könyvhöz tartozó családfákat és térképeket külön mellékletben tudja letölteni pdf formátumban. A pdf kizárólag ezt tartalmazza, maga a könyv csak epub és mobi formátumban elérhető!
A szerzőről
Philippa Gregory
Philippa Gregory

Philippa Gregory, angol bestseller író, a királyregények királynője, több sikeres történelmi regény szerzője és a nőkről szóló történelem elismert szakértője. Regényei közül a Másik Boleyn lány mozifilmre készült, míg a Cousins’s War sorozatából a kritikusok által is elismert minisorozat készült A fehér királyné címmel. A Sussexi Egyetemen diplomázott, és az Edinburgh-i Egyetemen szerzett doktori fokozatot, ahol jelenleg is aktívan dolgozik. A Teesside-i Egyetem díszdoktora, és tiszteletbeli tagja a Sussexi és Cardiffi Egyetemeknek.

Tudományos és írói munkássága mellett gyakran szerepel az angol médiában, és karitatív tevékenységéről is ismert. Többek között Afrika egyik legszegényebb országában, Gambiában segíti a gyermekeket a Gardens for the Gambia nevű alapítványán keresztül.

Vélemények