Nincs engedélyezve a javascript.
Crescent City - Föld és vér háza - kemény kötés

Crescent City - Föld és vér háza - kemény kötés
Crescent City 1.

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
6 299 Ft
Borító ár:
6 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 299 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Köti a vér. Kísérti a vágy. Szabadjára ereszti a sors. Bryce Quinlan nappal kemény munkával, éjszakánként pedig bulizással töltött élete egészen addig tökéletes volt, amíg egy démon meg nem gyilkolta a legjobb barátait, magára hagyva őt a veszteségével és a fájdalmával.
Leírás
Raktári kód:
202685
ISBN:
9789635619993
EAN:
9789635619993
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
912
Nyelv:
magyar

Köti a vér. Kísérti a vágy. Szabadjára ereszti a sors. Bryce Quinlan nappal kemény munkával, éjszakánként pedig bulizással töltött élete egészen addig tökéletes volt, amíg egy démon meg nem gyilkolta a legjobb barátait, magára hagyva őt a veszteségével és a fájdalmával. A tettes rács mögött ül ugyan, a gyilkosságok mégis folytatódnak, és Bryce hirtelen egy nyomozás kellős közepén találja magát. Bármire kész, hogy megbosszulja a barátai halálát. Hunt Athalar, a hírhedt bukott angyal most kényszerből azokat az arkangyalokat szolgálja, akiket egykor le akart taszítani trónjukról. Brutális képességeit és elképesztő erejét egyetlen ügy szolgálatába állították – meg kell gyilkolnia a főnöke ellenségeit, vitának helye nincs. Amikor démon dúlja fel a városukat, ellenállhatatlan ajánlatot kap: ha segít Bryce-nak megtalálni a gyilkost, karnyújtásnyira kerülhet a szabadsága. Miközben Bryce és Hunt Crescent City legsötétebb részein nyomozva rájön, hogy egy gonosz erő minden egyes, a szívüknek kedves személyt és dolgot halálos veszéllyel fenyeget, arra is rádöbbennek, hogy perzselő szenvedély lakozik a másikban, ami mindkettejüket felszabadíthatja – már ha hagyják.


A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas a Föld és vér házával indítja útnak legújabb sikersorozatát, a Crescent Cityt.


„Gazdagon megálmodott történet pimasz humorral és tüzes szerelemmel.” – Publishers Weekly


Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

A szerzőről
sarah_j_maas.jpeg
Sarah J. Maas

Sarah J. Maas amerikai fantasy regényíró 1986. március 5-én született New Yorkban. Az írónő leginkább a 2012-ben debütáló Üvegtrón, és a 2015-ben megjelent Tüskék és rózsák udvara műveiről ismert. Nagy sikert aratott munkája a Föld és vér háza (2020), amely a Crescent City című sorozatának első része.


Élete
2008-ban Maas magna cum laude diplomát szerzett a New York-i Oneida megyei Clintonban, a Hamilton Főiskolán. Vallástudomány szakon végzett és kreatív írást is tanult. 2008-ban kötött szerződést az ügynökével Tamar Rydzinski-vel, a Laura Dial Irodalmi Ügynökségnél. Az Üvegtrón kiadásának jogait 2010 márciusában vásárolta meg a Bloomsbury kiadó. A sorozat 15 jelent meg és 35 nyelven érhető el. Mielőtt az első regény megjelent volna Sarah számos előzménynovellát is írt a világhoz, amelyet Az orgyilkos pengéje és más történetek c. kötetben gyűjtöttek össze. A sorozat második része, az Éjkorona már a megjelenését követően felkerült a New York Times fiatal felnőtteknek szóló bestsellerek listájára (2013). A zárókötet, a Felperzselt királyság 2018. október 23-án jelent meg, így a kész sorozat összesen hét könyvből áll.


A Tüskék és rózsák udvara, Maas második sorozata a hagyományos A szépség és szörnyeteg történet újragondolása. A trilógia első könyve 2009-ben íródott, de csak 2015-ben jelent meg, és azonnal helyet kapott a New York Times bestseller listáján. A negyedik könyv (Court of Silver Flames) 2021 februárjában jelent meg. 2015 szeptemberében jelentették be, hogy a Mark Gordon Company televíziós jogokat szerzett a Tüskék és rózsák udvara megfilmesítésére. 2018. május 16-án Sarah J. Maas bejelentette harmadik, illetve első felnőtt fantasy sorozatának megjelenését Crescent City néven. Az első könyvet A Föld és a vér házát a Bloomsbury adta ki 2020. március 3-án. 


A széles kínálatunkban az elmúlt évek legnépszerűbb fantasy könyveit találhatod meg: történelmi alapon nyugvó regényeket, a sötét vagy paranormális témákat boncolgató műveket vagy a mágia világa által átszőtt történeteket is olvashatsz.


Fedezd fel a szerző nagyszerű művei mellett a további fantasy könyvkínálatunkat!

Vélemények