Nincs engedélyezve a javascript.
A Court of Silver Flames - Ezüst lángok udvara - Tüskék és rózsák udvara 5.

A Court of Silver Flames - Ezüst lángok udvara - Tüskék és rózsák udvara 5.

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 399 Ft
Borító ár:
5 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 399 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Féktelen erő. Féktelen szenvedély. Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra, és lassan bocsát meg.
Leírás
Raktári kód:
202972
ISBN:
9789635618040
EAN:
9789635618040
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
864
Nyelv:
magyar

Féktelen erő. Féktelen szenvedély. Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra, és lassan bocsát meg. Mióta az Üstbe kényszerítették, és akarata ellenére főtündérré vált, nehezen találja a helyét a különös, veszedelmes világban, ahol él. Úgy tűnik, képtelen túllépni a Hybern elleni háború rémségein és mindazon, amit ott elveszített. És van valaki, aki mindenki másnál könnyebben feldühíti: Cassian, a sok csatát megjárt harcos, aki a Rhysand és Feyre uralta Éjszaka udvarában betöltött pozíciója miatt folyamatosan Nesta útjába keveredik. De Cassian nem csak a haragját szítja fel. Le sem tagadhatnák a kettejük közötti szikrákat – és a szenvedélyük fellángol, amikor kénytelenek egy fedél alá költözni. Mindeközben az áruló emberkirálynők, akik az előző háború során visszatértek a kontinensre, veszélyes új szövetséget kötnek, és a vidék törékeny békéjét fenyegetik. A megállításuk kulcsa pedig azon múlik, képes-e Cassian és Nesta szembenézni az őket kísértő múlttal. Ők ketten belső és külső rémekkel küzdenek a bizonytalansággal teli világban, miközben elfogadást – és gyógyulást – keresnek egymás karjában.


„Iszonyúan szexi és hihetetlenül magával ragadó.” – Christina Lauren, NYT bestsellerszerző


Sarah J. Maas gazdagon megálmodott, szenvedélyes sorozata Feyre tüzes nővérével, Nestával folytatódik. Kövesd a sorsát! Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!


Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

A szerzőről
sarah_j_maas.jpeg
Sarah J. Maas

Sarah J. Maas amerikai fantasy regényíró 1986. március 5-én született New Yorkban. Az írónő leginkább a 2012-ben debütáló Üvegtrón, és a 2015-ben megjelent Tüskék és rózsák udvara műveiről ismert. Nagy sikert aratott munkája a Föld és vér háza (2020), amely a Crescent City című sorozatának első része.


Élete
2008-ban Maas magna cum laude diplomát szerzett a New York-i Oneida megyei Clintonban, a Hamilton Főiskolán. Vallástudomány szakon végzett és kreatív írást is tanult. 2008-ban kötött szerződést az ügynökével Tamar Rydzinski-vel, a Laura Dial Irodalmi Ügynökségnél. Az Üvegtrón kiadásának jogait 2010 márciusában vásárolta meg a Bloomsbury kiadó. A sorozat 15 jelent meg és 35 nyelven érhető el. Mielőtt az első regény megjelent volna Sarah számos előzménynovellát is írt a világhoz, amelyet Az orgyilkos pengéje és más történetek c. kötetben gyűjtöttek össze. A sorozat második része, az Éjkorona már a megjelenését követően felkerült a New York Times fiatal felnőtteknek szóló bestsellerek listájára (2013). A zárókötet, a Felperzselt királyság 2018. október 23-án jelent meg, így a kész sorozat összesen hét könyvből áll.


A Tüskék és rózsák udvara, Maas második sorozata a hagyományos A szépség és szörnyeteg történet újragondolása. A trilógia első könyve 2009-ben íródott, de csak 2015-ben jelent meg, és azonnal helyet kapott a New York Times bestseller listáján. A negyedik könyv (Court of Silver Flames) 2021 februárjában jelent meg. 2015 szeptemberében jelentették be, hogy a Mark Gordon Company televíziós jogokat szerzett a Tüskék és rózsák udvara megfilmesítésére. 2018. május 16-án Sarah J. Maas bejelentette harmadik, illetve első felnőtt fantasy sorozatának megjelenését Crescent City néven. Az első könyvet A Föld és a vér házát a Bloomsbury adta ki 2020. március 3-án. 


A széles kínálatunkban az elmúlt évek legnépszerűbb fantasy könyveit találhatod meg: történelmi alapon nyugvó regényeket, a sötét vagy paranormális témákat boncolgató műveket vagy a mágia világa által átszőtt történeteket is olvashatsz.


Fedezd fel a szerző nagyszerű művei mellett a további fantasy könyvkínálatunkat!

Vélemények