Nincs engedélyezve a javascript.
A soha többé balladája - Volt egyszer egy összetört szív 2.
Bestseller könyvek
Bestseller könyvek

A soha többé balladája - Volt egyszer egy összetört szív 2.

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Volt egyszer egy összetört szív folytatása
Amikor nem tudod, miért küzdesz. A szerelemért vagy éppen az ellen?
Leírás
Raktári kód:
215823
EAN:
9789635993055
Megjelenés:
2023.09.06.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
380
Nyelv:
magyar
A Volt egyszer egy összetört szív folytatása

Amikor nem tudod, miért küzdesz. A szerelemért vagy éppen az ellen?


Miután Jacks, a Szívek Hercege elárulta, Evangeline Fox megfogadta, hogy soha többé nem bízik meg benne. Frissen felfedezett varázserejével azért harcol, hogy visszanyerje esélyét a boldogságra, amitől Jacks megfosztotta.

Csakhogy az útjaik megint keresztezik egymást.


A VOLT EGYSZER EGY ÖSSZETÖRT SZÍV folytatásában Evangeline-t gyilkos átok sújtja, amelynek megtöréséhez kénytelen elfogadni Jacks segítségét, akitől legjobb lenne óvakodnia. Régi barátokkal kerülnek szembe, új ellenségekkel veszik fel a harcot, és próbálnak megküzdeni a gonosz intrikákkal és a rontásokkal, amik fejekkel és szívekkel játszanak.


Evangeline mindig is bízott a szívében, de ezúttal nem biztos, hogy érdemes hallgatnia rá...

"A Valorok, a Fenséges Észak első királyi családja építette a kaput, amely a Valoria nevű helyre nyílik. Senki sem tudta, mit rejt ez a hely, mivel egy átoknak köszönhetően az északi történetek nem igazán megbízhatóak. Néhány mesét leírni sem lehet, mert tüzet fognak, más történetek nem hagyhatják el Északot, és számtalan közülük minden egyes alkalommal módosul, ha elmondják őket, és minden újrameséléssel egyre megbízhatatlanabbá válik.

Valoria kapcsán két egymásnak ellentmondó elbeszélés keringett. Az egyik szerint a hely egy kincsesláda, amely a Valorok legerősebb varázsholmijait rejtette. A másik szerint bűvös börtön, amelyben a legkülönfélébb varázserejű lényeket tartották fogva, köztük egy förtelmes szörnyeteget, amelyet a Valorok hívtak életre.

Evangeline nem tudta, melyik változatnak higgyen, de nem állt szándékában segíteni Jacksnek, hogy az rátegye jeges mancsát a varázsholmikra vagy a varázsszörnyekre."
A szerzőről
Stephanie Garber
Stephanie Garber

Stephanie Garber a New York Times első számú szerzője, és a Once Upon a Broken Heart, a The Ballad of Never After és a Caraval trilógia nemzetközileg is elismert bestseller szerzője. Könyveit harminc nyelvre fordították le.

Garber szabadidejében írni kezdett és számos regényt írt, amivel számos elutasításban részesült, mígnem negyedik könyve, egy űropera felkeltette egy irodalmi ügynök érdeklődését. Amikor az űroperát nem sikerült eladnia, Garber megírta a Caraval-t.

Garber később elmondta, hogy nem akarta, hogy Caraval legyen első könyve a sorozatnak, vagy hogy romantikus legyen, amikor elkezdte írni. Két folytatás, a Legendary és a Finale teszi teljessé a Caraval-trilógiát.

 

Vélemények