Nincs engedélyezve a javascript.
Alku a tündekirállyal - Éldekorált kiadás

Alku a tündekirállyal - Éldekorált kiadás

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 841 Ft
Borító ár:
6 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 841 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„A mágiám összhangban áll az érzelmeimmel.” Háromezer évvel ezelőtt az emberekre vad mágiával bíró fajok vadásztak, amíg létre nem jött az egyezség: napra pontosan százévente egyszer a tündék kiválasztanak egy 16-17 éves lányt Luella szülővárosából, Captonból, hogy ő legyen a királynéjuk. A város úgy tekint a kiválasztott hajadonra, mintha megjelölte volna a halál.
Leírás
Raktári kód:
219176
EAN:
9789636362829
Megjelenés:
2024.06.18.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
148 x 210
Nyelv:
magyar
„A mágiám összhangban áll az érzelmeimmel.”

Háromezer évvel ezelőtt az emberekre vad mágiával bíró fajok vadásztak, amíg létre nem jött az egyezség: napra pontosan százévente egyszer a tündék kiválasztanak egy 16-17 éves lányt Luella szülővárosából, Captonból, hogy ő legyen a királynéjuk. A város úgy tekint a kiválasztott hajadonra, mintha megjelölte volna a halál. A 19 éves Luella hálás, hogy néhány éve megmenekült ettől, és lehetősége nyílt arra, hogy az Akadémián minden idejét legnagyobb szenvedélyének, a gyógynövények tanulmányozásának szentelhesse, és a város egyetlen gyógyítójává válhasson.
Gyógynövényboltjában fáradhatatlanul készíti pácienseinek az erőt adó főzeteket, míg egy napon Captonban meg nem jelenik a rettegett Tündekirály, hogy a város lakói közt megtalálja végre az oly régóta keresett Emberkirálynét.
Luella élete fenekestül felfordul, minden, amit a saját életéről és önmagáról tudott, hazugságnak bizonyul. Miután a tündeküldöttség elhurcolja a vad mágia birodalmába, Quinnarba, Luella kénytelen királynévá válni a rideg, de perzselően jóképű Tündekirály oldalán. A birodalmak közötti egyensúly fenntartása érdekében igyekszik beteljesíteni kényszerű küldetését – ami testileg és lelkileg egyránt megviseli –, azonban a legnagyobb fájdalmat egy olyan szenvedélyben éli át, amire korábban soha nem számított.

Elise Kova nagy sikerű sorozatának első része, melyet Hadész és Perszephoné, illetve a Szépség és a Szörnyeteg története ihletett, tökéletes választás a romantikus fantasy rajongóinak, akik némi fülledtségre vágynak, és a lassan izzó, varázslatos szerelmet keresik.
Vélemények