Nincs engedélyezve a javascript.
Egy átok az igaz szerelemért - Volt egyszer egy összetört szív 3.

Egy átok az igaz szerelemért - Volt egyszer egy összetört szív 3.

Fordító:

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.08.26.
Borító ár:
4 999 Ft
Bevezető ár:
3 799 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Elveszíthetjük-e az emlékét annak, ami egykor a szívünk része volt?
Két cselszövő, egy lány és egy mindhalálig tartó harc a boldogságért.
Evangeline Fox a Fenséges Északon révbe ért: hozzáment a jóképű herceghez, egy fantasztikus kastélyban lakik, minden álma teljesült. Boldogan él.
Leírás
Raktári kód:
222137
EAN:
9789635995493
Várható megjelenés:
2024.08.26.
Kötésmód:
kartonált
Nyelv:
magyar
Elveszíthetjük-e az emlékét annak, ami egykor a szívünk része volt?

Két cselszövő, egy lány és egy mindhalálig tartó harc a boldogságért.

Evangeline Fox a Fenséges Északon révbe ért: hozzáment a jóképű herceghez, egy fantasztikus kastélyban lakik, minden álma teljesült.
Boldogan él.
Tényleg boldogan él?
Evangeline nem is sejti, milyen pusztító árat fizetett ezért a tündérmeséért. Nem tudja, mit veszített, a férje pedig minden erejével és hatalmával azon van, hogy soha ne is tudja meg. Ennek érdekében először is meg kell ölnie a Szívek Hercegét.
És amikor Jacks felbukkan, a szálak még jobb összekuszálódnak...

Vér, átok, összetört és ellopott szívek - a VOLT EGYSZER EGY ÖSSZETÖRT SZÍV-trilógia lélegzetvisszafojtva várt befejezésében kegyetlen próbát kell kiállnia hőseinknek az igaz szerelemért


"Evangeline-nek majdnem kicsúszott a száján, hogy sosem képzelte volna, hogy egy herceghez megy feleségül.
Pedig ábrándozott róla. Csak éppen az ábrándjai nem voltak ilyen részletgazdagok. Ez túltett minden királyokról, kastélyokról és távoli helyekről szőtt pasztell színű álmán. De az egészet odaadta volna érte, ha megtudhatja, hogy került ide, hogyan esett szerelembe, hogyan ment feleségül ehhez a férfihoz, és hogyan veszítette el azt a valamit, amit a szíve egy részének érzett.
Ekkor megértette. A tündérmesében a varázslatoknak mindig ára van. Az ember semmit sem kaphat ingyen; a jobbágyoknak meg kell fizetniük az árát, ha hercegnévé válnak. És Evangeline-ben hirtelen felötlött, hogy ő talán az elveszett emlékeivel fizetett."
A szerzőről
Stephanie Garber
Stephanie Garber

Stephanie Garber a New York Times első számú szerzője, és a Once Upon a Broken Heart, a The Ballad of Never After és a Caraval trilógia nemzetközileg is elismert bestseller szerzője. Könyveit harminc nyelvre fordították le.

Garber szabadidejében írni kezdett és számos regényt írt, amivel számos elutasításban részesült, mígnem negyedik könyve, egy űropera felkeltette egy irodalmi ügynök érdeklődését. Amikor az űroperát nem sikerült eladnia, Garber megírta a Caraval-t.

Garber később elmondta, hogy nem akarta, hogy Caraval legyen első könyve a sorozatnak, vagy hogy romantikus legyen, amikor elkezdte írni. Két folytatás, a Legendary és a Finale teszi teljessé a Caraval-trilógiát.

 

Vélemények