Nincs engedélyezve a javascript.
Fourth Wing (Special Edition) - Negyedik szárny - Éldekorált

Fourth Wing (Special Edition) - Negyedik szárny - Éldekorált

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.11.25.
Borító ár:
9 990 Ft
Bevezető ár:
7 592 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

2023 legnagyobb nemzetközi könyvszenzációja és a New York Times sikerkönyve tér vissza ebben az egyedi keménykötésű különkiadásban. Olyan különlegességeket vonultat fel, mint: egy lélegzetelállító, újragondolt borító, művészi előzéklapok, fekete élfestés, ...és két további, új fejezet Xaden szemszögéből!
Leírás
Raktári kód:
221981
EAN:
9789635803477
Várható megjelenés:
2024.11.25.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Nyelv:
magyar
2023 legnagyobb nemzetközi könyvszenzációja és a New York Times sikerkönyve tér vissza ebben az egyedi keménykötésű különkiadásban.
Olyan különlegességeket vonultat fel, mint: egy lélegzetelállító, újragondolt borító, művészi előzéklapok,
fekete élfestés, ...és két további, új fejezet Xaden szemszögéből!

Lépj a sárkánylovasok képzésére szolgáló katonai iskola falai közé, és ismerd meg ezt az elit és brutális világot a bestseller szerző Rebecca Yarros regényéből!

A húszéves Violet Sorrengail egész eddigi életében azt hitte, a történelem tanulmányozása lesz a feladata az Írnok Kvadránsban az imádott könyvek között.

Azonban az iskola vezénylő tábornoka - aki egyszemélyben a lány kőkemény anyja - megparancsolja, hogy Violetnek be kell lépnie a többszáz jelölt közé, akik Navarre elitjéhez, a sárkánylovasokhoz akarnak tartozni.

Ha mindenkinél kisebb és törékenyebb vagy, akkor csak egy hajszál választ el a haláltól...
mondjuk azért, mert a sárkányok nem választanak ki ,,törékeny" embereket, hanem felperzselik őket.

Ráadásul, amikor kevesebb a kapcsolódni hajlandó sárkány, mint kadét, nem meglepő, hogy a többség szívesen végezne Violettel, hogy ezzel is növelje a saját esélyeit a sikerre. A többiek pedig azért ölnék meg, mert az anyja lánya; köztük van Xaden Riorson is, a Lovasok Kvadránsának leghatalmasabb és legkönyörtelenebb szárnyvezére is.

Violetnek minden ravaszságára szüksége lesz, hogy minden újabb napfelkelte életben találja.
Közben az iskola falain túl dúló háború egyre gyilkosabb, a királyság védelmét szolgáló erődítmények sorban elesnek, és egyre többen halnak meg. A helyzeten tovább ront, hogyViolet gyanakodni kezd, hogy a vezetés rettenetes titkot rejteget.

Barátok, ellenségek, szeretők. A Basgiath Hadi Iskolában mindenkinek határozott tervei vannak, mert ha valaki egyszer bekerül, onnan csak két kiút van: lediplomázni vagy meghalni.

,, A Fourth Wing első lapjától az utolsóig megdobogtatja majd a szíved...Ez egy olyan fantasy, amilyet még biztosan nem olvastál!" - Jennifer L. Armentrout, #1 New York Times bestseller szerző

,,A legbrutálisabb, legaddiktívabb fantasy, amit az elmúlt évtizedben olvastam" - Tracy Wolff, #1 New York Times bestseller szerző

,,Brutális, pörgős, letehetetlen és romantikus feszültségtől vibráló...
A szerzőről
Rebecca Yarros
Rebecca Yarros

Rebecca Yarros a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal első számú bestseller-szerzője, aki több mint tizenöt regénnyel büszkélkedhet.

Reménytelenül romantikus típus, imád minden csokit, kávét és paleót.

Egész életében imádott olvasni, és az írás természetesen a késő esték iránti szeretetből és egy újabb oldal ígéretémből fejlődött ki.

Szereti a katonai hősöket, és több mint húsz éve él boldog házasságban az övével.

Amikor éppen nem ír, megtalálható a jégkorongpályán, vagy gitározás közben, miközben kávézik.

Vélemények