Nincs engedélyezve a javascript.
Mixed Signals – Megkavarva

Mixed Signals – Megkavarva

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.16.
Borító ár:
5 990 Ft
Bevezető ár:
4 552 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Layla Dupree már lemondott a szerelemről. Kifogta az összes halat a tengerből, és egyik kiábrándítóbbnak bizonyult, mint a másik. Úgy tűnik, hiába övé a romantikus Lovelight Farm kellős közepén megbúvó pékség, ez sem segít a szerelmi életén.
Leírás
Raktári kód:
222482
EAN:
9789636363550
Várható megjelenés:
2024.09.16.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
130 x 205
Nyelv:
magyar
Layla Dupree már lemondott a szerelemről. Kifogta az összes halat a tengerből, és egyik kiábrándítóbbnak bizonyult, mint a másik. Úgy tűnik, hiába övé a romantikus Lovelight Farm kellős közepén megbúvó pékség, ez sem segít a szerelmi életén. Csak egy olyan társra vágyik, akitől megremeg a térde, nem pedig olyasvalakire, aki lelép a vacsoráról, és otthagyja őt a számlával.
Még jó, hogy Caleb Alvarez tudja a tökéletes megoldást. Miután megmentette Laylát egy újabb balul sikerült randevútól, egy egyszerű ajánlatot tesz: kötöttségek nélküli randizás egy hónapig. Caleb mindent megtesz, hogy újra felébressze Layla férfiakba vetett hitét, miközben a lány értékelést ad Caleb romantikus teljesítményéről. Mindenki jól jár. A randizás összes előnye az érzelmek és a teljesíthetetlen elvárások okozta nyomás nélkül.
Egy tényezőt azonban nem vettek figyelembe. A levegő tűzforrón izzik köztük, és a késztetés, hogy kapcsolatukat a következő szintre emeljék, csábítóbb, mint Layla mokkás-karamellás brownie-ja.

A nagy sikerű Lovelight Farm sorozat harmadik kötetében egy kisvárosi cukrász a jóképű seriffhelyettes segítségével megtanulja, hogyan várhat többet a hőn áhított szerelemtől.
Vélemények