Nincs engedélyezve a javascript.
Mindörökké soha

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 939 Ft
Borító ár:
6 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 849 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Brick Callan akkor érzi magát a legjobban Mackinac szigetén, amikor tél van, és eltakarodnak a turisták. A csupa izom, nagy szakállú rendőr szereti a magányt, a csendet, az állandóságot. Meg a marharagut, amit minden héten főz magának egy nagy fazékkal. Nem hánytorgatja fel a múltat, felelősségteljesen végzi munkáját, békében él önmagával.
Leírás
Raktári kód:
222506
EAN:
9786156644428
Megjelenés:
2024.07.04.
Kötésmód:
puhakötés
Oldalszám:
608
Méret [mm]:
140 x 208 x 43
Nyelv:
magyar
Brick Callan akkor érzi magát a legjobban Mackinac szigetén, amikor tél van, és eltakarodnak a turisták. A csupa izom, nagy szakállú rendőr szereti a magányt, a csendet, az állandóságot. Meg a marharagut, amit minden héten főz magának egy nagy fazékkal. Nem hánytorgatja fel a múltat, felelősségteljesen végzi munkáját, békében él önmagával. Ám egy reggel váratlanul felbukkan a szigeten Remi Ford, Brick gyerekkori barátja. Több is ő, mint barát: az öccse régi partnere, Brick exfeleségének legjobb barátnője, ráadásul a főnöke lánya. Egyértelműen tiltott gyümölcs, aki mindent megtestesít, ami hiányzik a férfiból: vidám, szertelen, cserfes lány, akinek a neve egybeforrt a csínytevésekkel, kamaszként örökké Brick húzta ki a csávából. A szinesztéziáját művészként kamatoztató Remi már évek óta Chicagóban él, ahonnan igen ritkán látogat haza a családjához. Bricknek elég egyszer Remi ragyogó zöld szemébe nézni, hogy tudja, a lány bajba keveredett. Ösztönösen próbálná védeni, mint mindig, de Remi elutasítja a segítségét. Nem tud és nem is akar megbocsátani a férfinak, aki sok évvel ezelőtt összetörte a szívét. Brick is legszívesebben távol tartaná magát a veszélyesen vonzó nőtől, de a jelek szerint csak ő látja, hogy Remi csupán árnyéka önmagának. Miért jött váratlanul haza, és miért ég nála a villany éjszaka is? Muszáj közel férkőznie a nőhöz, még ha ezzel búcsút is mondhat megszokott életének.
A szerzőről
Lucy Score
Lucy Score

13 évesen lopta el első romantikus regényét anyja könyvespolcáról, és nem nézett vissza.

Lucy újságírást tanult a főiskolán, de rájött, hogy nem szereti a „csak a tényektől” megkövetelt merevséget. Ahelyett, hogy Lois Lane nyomdokaiba lépett volna, Lucy a lehető legunalmasabb állásra nyergelte át magát: korrektort lett.

Valahol 2012 környékén elolvasta A szürke ötven árnyalatát és ez adta az ötletet, hogy írjon egy romantikus regényt. Azon a napon, amikor elbocsátották úgy döntött, hogy megragadja a munkanélküliség lehetőségét, és megpróbál egy novellát írni, ami sokkal nehezebbnek bizonyult, mint gondolta. Egy 35 000 szavas könyv megírása egy egész évig tartott, ezalatt újságíróként és szabadúszóként dolgozott.

Lucy könyvei több millió példányban keltek el világszerte, és 29 nyelvre fordították le.

Amikor éppen nem ír, Lucy késztetéses vásárlással fojtja el bűntudatát, és olyan könyveket olvas, amelyeket mások írtak. Emellett rendszeresen edz.

Vélemények