Nincs engedélyezve a javascript.
A Bornai-sejtés

A Bornai-sejtés
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
1 390 Ft
Borító ár:
1 390 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 321 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

?Gyerekkorom óta biztosan tudom, a világ, amelyben mozgok, nem más, mint egy megfejthetetlen rejtvény. Azért megfejthetetlen, mert annyira egyszeru, hogy a megoldás majd' kiveri az ember szemét, annyira kézenfekvo, hogy képtelenek vagyunk észrevenni. Tudom, hogy létezik irány, amerre nem tudunk ujjal mutatni.
Leírás
Raktári kód:
143164
ISBN:
9789630982467
EAN:
9789630982467
Gyártó kód:
6406
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
157
Nyelv:
magyar
?Gyerekkorom óta biztosan tudom, a világ, amelyben mozgok, nem más, mint egy megfejthetetlen rejtvény. Azért megfejthetetlen, mert annyira egyszeru, hogy a megoldás majd' kiveri az ember szemét, annyira kézenfekvo, hogy képtelenek vagyunk észrevenni. Tudom, hogy létezik irány, amerre nem tudunk ujjal mutatni. Tudom, hogy az ido üres, és mi egyre csak töltjük, azért telik. Tudom, hogy amit tudok, nem olyan biztos, mint amit érzek. Úgy érzem, fontos, hogy elmondjam, milyennek látom a helyzetet, amit anyagi világnak hívunk. Nem azért, mert tudom az igazságot, hanem azért, mert általam tudatosulhat egyik nézete a sokmilliárd közül, és ez a Nagy Egész számára fontos. Amit leírok, olyan, mint egy festmény. Nem az igazságában kell gyönyörködni, hanem a szépségében. Ez az igazság.? (Bornai Tibor)A szerzorol:

Bornai Tibor zenész, zeneszerzo, szövegíró
A hetvenes években lépett fel eloször mint énekes. Késúbb a Küllorojt együttesben, majd azt átkeresztelve, az Almáriumban zenélt. Ezután a Kentaur együttesben játszott. 1981 és1991 között a KFT szerzoje, valamint billentyus-énekese volt. 1984-tol Koncz Zsuzsa, Somló Tamás, Mácsai Pál, Sivók Irén, Nagy Natália, Ács Eniko, Görbe Nóra, Eszményi Viktória dalainak zeneszerzoje, szövegírója. A Baba Yaga együttes zeneszerzo-billentyuse. 2001-ben Ultramarin néven zenekart alapított. 2002-ben életre hívta a Komoly Férfiak produkciót, amelynek albuma (Tesztoszteron) abban az évben jelent meg.
Vélemények