Nincs engedélyezve a javascript.
Spóra

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07.22.
Borító ár:
7 990 Ft
Bevezető ár:
6 072 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Senki sem tudja, pontosan mikor és hol robbant ki az új járvány, amely futótűzként terjed Amerika nagyvárosaiban. Az orvosok a Draco incendia trychophyton elnevezéssel hivatkoznak rá, mindenki más sárkánypikkelyként emlegeti. A súlyosan fertőző, halált okozó spórától gyönyörű, fekete-aranysárga mintázat jelenik meg a betegek testén – aztán elégnek.
Leírás
Raktári kód:
222788
EAN:
9789635666805
Várható megjelenés:
2024.07.22.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
784
Méret [mm]:
140 x 215
Nyelv:
magyar
Senki sem tudja, pontosan mikor és hol robbant ki az új járvány, amely futótűzként terjed Amerika nagyvárosaiban. Az orvosok a Draco incendia trychophyton elnevezéssel hivatkoznak rá, mindenki más sárkánypikkelyként emlegeti. A súlyosan fertőző, halált okozó spórától gyönyörű, fekete-aranysárga mintázat jelenik meg a betegek testén – aztán elégnek. Millióan kapják el a kórt, lángokban áll az egész ország. Nincs ellenszer, és senki sincs biztonságban.

Harper Grayson, a terhes ápolónő munkahelyét jelentő kórház porig ég, és kiderül, hogy ő is elkapta a vírust. Mégis ki akarja hordani a magzatát, mert a saját szemével látta, hogy sok fertőzött nő egészséges gyereknek adott életet. Miután azonban a férje elveszíti az eszét, Harper csak magára számíthat, valamint arra, hogy megismeri a Tűzoltó titkát – a rejtélyes férfi ugyanis fertőzött létére képes megakadályozni az öngyulladást, és igazságosztóként jár-kel a végóráit élő világban…

A többszörös díjnyertes Joe Hill napjaink fantasztikus irodalmának egyik megkerülhetetlen szerzője. Regényei, novellái és képregényei alapján rendszeresen készülnek mozifilmek (Szarvak, Fekete telefon) és sorozatok (NOS4A2, Locke & Key).
A szerzőről
Joe Hill
Joe Hill

Joseph Hillstrom King (művésznevén Joe Hill) amerikai író.

Az egyetem elvégzése után kezdett írni, de nem saját, hanem művésznéven, hogy ne azonnal asszociáljanak a neve kapcsán világhírű édesapjára, aki szintén író. Ez annak is köszönhető, hogy ugyanúgy a horror, a fantasy és a sci-fi műfajában alkot, mint Stephen King. Joe Hill öccse, az öt évvel fiatalabb Owen King szintén író.

Számos novellát követően, amelyekért megkapta többek között a Bram Stoker-díjat és a World Fantasy díjat, 2007-ben kiadták első regényét, a Szív alakú doboz címűt.

2010-ben jelent meg második regénye, a Szarvak.

Megkapta a Ray Bradbury-ösztöndíjat és a legjobb új fantasy-írónak járó William L. Crawford-díjat.

2019-ben a DC Comics megszüntette a Vertigo nevű felnőtteket célzó alkiadóját. A DC Comics horror tematikájú képregényeinek kiadása Joe Hill felügyelete mellett, és írói közreműködésével Hill House Comics gyűjtőnév alatt folytatódik.

Vélemények