Nincs engedélyezve a javascript.
Kémek, titkok, árulók

Kémek, titkok, árulók
A hírszerzés története

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.09.18.
Borító ár:
7 490 Ft
Bevezető ár:
5 692 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A tudás hatalom
A régi közmondás az élet egyetlen területén sem igaz annyira, mint a politikában és a hadviselésben. Ez a kötet titkosítás nélkül tárja fel a kémkedés és a kémelhárítás történetét az ókortól napjainkig.
Leírás
Raktári kód:
213596
EAN:
9789636360306
Várható megjelenés:
2023.09.18.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
170 x 227 x
Nyelv:
magyar
A tudás hatalom

A régi közmondás az élet egyetlen területén sem igaz annyira, mint a politikában és a hadviselésben. Ez a kötet titkosítás nélkül tárja fel a kémkedés és a kémelhárítás történetét az ókortól napjainkig. Felidézi a történelem legérdekesebb, legvakmerőbb, legizgalmasabb hírszerző műveleteit, megvilágítja hátterüket és nemzetközi következményeiket. Bemutatja minden idők legnagyszerűbb mesterkémeinek titokzatos és ravasz akcióit, de bepillantást enged a polgári és katonai titkosszolgálatok működésének szürke, ám éppannyira rejtett mindennapjaiba is.

A szerző feltárja, hogyan vezettek sikerre hadvezéreket, uralkodókat, diktátorokat kémeik és hírszerző hálózataik, s azok milyen embertelen módszereket vagy cseles technikai eszközöket alkalmaztak céljaik elérése érdekében.

E gazdagon illusztrált könyv térben és korban is messzire tekint, sorra vesz rég letűnt nagyhatalmakat és modern kori háborúkat, továbbá elgondolkodtat ennek az ősi mesterségnek a jövőjét illetően is.
Vélemények